Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

3,5 W spot med varmt lys

Philips LED classic 35W GU10 WW 36D ND SRT4

  Art.nr: 1014167
  • 3,5 W (~35 W)
  • GU10-sokkel
  • 255 lumen
  • Varmhvitt lys
  • Lang levetid

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Denne energisparende  LED-spotten med GU10-sokkel tennes umiddelbart og sprer et varmhvitt lys. Den har et energiforbruk på 3,5 W og en fargetemperatur du er vant med fra tradisjonelle lyskilder. Det perfekte valget for en koselig atmosfære!

Energibesparende LED-spot

Denne LED-pæra har et maksimalt strømforbruk på 3,5 W og avgir 250 lumen, noe som tilsvarer en 35 W glødepære. Energibesparingen er derfor umiddelbar.

Behagelig for øynene

Det er enkelt å forstå hvordan skarpt lys kan anstrenge øynene. Er det for lyst blendes du, er det for dempet går du og myser. Når kan du lyse opp hjemmet ditt akkurat som du ønsker og skape den perfekte stemningen med LED-belysning, som i tillegg er behagelig for øynene.

1014167 1014167 Philips Philips LED classic 35W GU10 WW 36D ND SRT4 929001217855 Denne energisparende  LED-spotten med GU10-sokkel tennes umiddelbart og sprer et varmhvitt lys. Den har et energiforbruk på 3,5 W og en fargetemperatur du er vant med fra tradisjonelle lyskilder. Det perfekte valget for en koselig atmosfære!Energibesparende LED-spotDenne LED-pæra har et maksimalt strømforbruk på 3,5 W og avgir 250 lumen, noe som tilsvarer en 35 W glødepære. Energibesparingen er derfor umiddelbar.Behagelig for øyneneDet er enkelt å forstå hvordan skarpt lys kan anstrenge øynene. Er det for lyst blendes du, er det for dempet går du og myser. Når kan du lyse opp hjemmet ditt akkurat som du ønsker og skape den perfekte stemningen med LED-belysning, som i tillegg er behagelig for øynene. LED-pære 49 NOK 49 NewCondition InStock
  1. Hjem og fritid
  2. Lamper & Belysning
  3. LED-pære