Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.
Nyhet

Rund LED-filamentpære, 2 W, E14, 250 lm

Philips LED classic 25W P45 E14 WW CL ND SRT4

  Art.nr: 1014172
  • 2 W (~25 W)
  • E14-sokkel
  • Dekorativ og gjennomsiktig
  • Behagelig, varmhvitt lys
  • 250 lumen

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Philips LED Filament 25W P45 er en LED-filamentpære til E14-sokkel på 2 watt, som gir like mye lys som en tradisjonell glødepære på 25 watt (250 lumen). LED-pæra gir et dekorativt, varmhvitt lys på 2 700 K.

Lang livstid

Philips LED Filament 25W P45 E14 Warm har en lang brenntid på 15 000 timer, altså nesten to år totalt. Dette gir en gjennomsnittlig levetid på 15 år, dersom du har på lyspæren påslått i snitt 2,7 timer hver dag.

Hva er en filamentpære?

En filamentpære er en lyspære med klart glass som gir lys omtrent 300° rundt seg. Pærene passer perfekt i designlamper eller som egne lyskilder uten lampeskjerm. Du kan selvfølgelig også bruke en filamentpære under en lampeskjerm for å gi lys både opp- og nedover.
En LED-filamentpære ser akkurat ut som en tradisjonell glødepære, men genererer lys gjennom dioder i stedet for gammeldags glødetråd. Dette gir et koselig og dekorativt lys.

Fargegjengivelse og fargetemperatur

Alle LED-pærer fra Philips har en fargegjengivelsesindeks på over 80, som betyr at de reflekterer farger på en virkelighetsnær og naturlig måte.

Alle lyskilder har en fargetemperatur. Dette angis i kelvingrader (K). Forskjellige temperaturer egner seg til forskjellig bruk og forskjellige steder. Philips LED-lysene sprer et varmhvitt lys på 2700 K.

Glem watt og lær deg lumen

Når det har vært snakk om lyspærer har det alltid vært snakk om hvor mange watt den bruker for å angi lysstyrke. I dag er det mer relevant å snakke om lumen (lm). Lumen sier hvor mye lys som forlater lyspæren. Dette er fordi LED-pærene blir mer og mer energieffektive, mens lyset de avgir forblir det samme. Tabellen til høyre viser deg strømforbruket og hvor mye lys en moderne LED-pære avgir i forhold til en tradisjonell glødepære.

1014172 Philips Philips LED classic 25W P45 E14 WW CL ND SRT4 929001238695 Philips LED Filament 25W P45 er en LED-filamentpære til E14-sokkel på 2 watt, som gir like mye lys som en tradisjonell glødepære på 25 watt (250 lumen). LED-pæra gir et dekorativt, varmhvitt lys på 2 700 K. *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen=""> Lang livstid Philips LED Filament 25W P45 E14 Warm har en lang brenntid på 15 000 timer, altså nesten to år totalt. Dette gir en gjennomsnittlig levetid på 15 år, dersom du har på lyspæren påslått i snitt 2,7 timer hver dag. Hva er en filamentpære? En filamentpære er en lyspære med klart glass som gir lys omtrent 300° rundt seg. Pærene passer perfekt i designlamper eller som egne lyskilder uten lampeskjerm. Du kan selvfølgelig også bruke en filamentpære under en lampeskjerm for å gi lys både opp- og nedover.En LED-filamentpære ser akkurat ut som en tradisjonell glødepære, men genererer lys gjennom dioder i stedet for gammeldags glødetråd. Dette gir et koselig og dekorativt lys. Fargegjengivelse og fargetemperatur Alle LED-pærer fra Philips har en fargegjengivelsesindeks på over 80, som betyr at de reflekterer farger på en virkelighetsnær og naturlig måte.Alle lyskilder har en fargetemperatur. Dette angis i kelvingrader (K). Forskjellige temperaturer egner seg til forskjellig bruk og forskjellige steder. Philips LED-lysene sprer et varmhvitt lys på 2700 K. Glem watt og lær deg lumen Når det har vært snakk om lyspærer har det alltid vært snakk om hvor mange watt den bruker for å angi lysstyrke. I dag er det mer relevant å snakke om lumen (lm). Lumen sier hvor mye lys som forlater lyspæren. Dette er fordi LED-pærene blir mer og mer energieffektive, mens lyset de avgir forblir det samme. Tabellen til høyre viser deg strømforbruket og hvor mye lys en moderne LED-pære avgir i forhold til en tradisjonell glødepære. LED-pære 39 NOK 39 NewCondition InStock
  1. Hjem og fritid
  2. Lamper & Belysning
  3. LED-pære