Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Realistisk LED-lys med timer og dimmer

Candle wax with swing flame

  Art.nr: 1010633
  • Lyser opp mørket
  • Timer og dimmer
  • Fjernkontroll medfølger ikke

Internett

Ikke på lager. (Utgående modell)

Tilbehør

Produktanmeldelser

Produktbeskrivelse

Med dette stemningsfulle LED-lyset lyser du opp vintermørket på en realitisk måte. På lyset kan du velge å aktivere en timer som gjør at dette LED-lyset lyser i 2, 4,6 eller 8 timer, og den er dimbar på mellom 25%, 50%, 75% og 100%. 

OBS!!! Fjernkontrollen medfølger ikke, den selges separat. Dette for å gjøre det lettere hvis du vil ha mer enn ett LED-lys. Uten fjernkontrollen er dessverre ikke timer- og dimmerfunksjonen tilgjengelige. Kjøp den her. 

1010633 1010633 Others Candle wax with swing flame AX5402070 Med dette stemningsfulle LED-lyset lyser du opp vintermørket på en realitisk måte. På lyset kan du velge å aktivere en timer som gjør at dette LED-lyset lyser i 2, 4,6 eller 8 timer, og den er dimbar på mellom 25%, 50%, 75% og 100%.  OBS!!! Fjernkontrollen medfølger ikke, den selges separat. Dette for å gjøre det lettere hvis du vil ha mer enn ett LED-lys. Uten fjernkontrollen er dessverre ikke timer- og dimmerfunksjonen tilgjengelige. Kjøp den her.  LED-pære 1 2 29 NOK 29 NewCondition Discontinued
  1. Hjem og fritid
  2. Lamper & Belysning
  3. LED-pære