Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Batteridrevet LED-lys med timer og realistisk flamme

Candle wax led light

  Art.nr: 1010053
  • Imitere et levende telys
  • Realistisk flamme
  • Innebygd timer
  • Drevet av 3 x AA-batterier

Denne varen er ikke lenger i salg

Du har kommet til et produkt som ikke lenger finnes i sortimentet vårt.

Tilbehør

Produktanmeldelser

Produktbeskrivelse

Med dette stemningsfulle LED-lyset lyser du opp vintermørket på en koselig måte. Den er designet for å imitere hvordan et levende telys brenner, som er mer brannsikker og du slipper flekker på favorittduken. Lysene er 23 cm høye.

På lyset kan du velge å aktivere en timer som gjør at dette LED-lyset lyser i 8 timer, også slår den seg automatisk av i 16 timer før den slår seg på igjen dagen etter til samme tid. Dette LED-lyset drives av tre AA-batterier som ikke er inkludert i pakken.

1010053 1010053 Others Candle wax led light AX5398940 Med dette stemningsfulle LED-lyset lyser du opp vintermørket på en koselig måte. Den er designet for å imitere hvordan et levende telys brenner, som er mer brannsikker og du slipper flekker på favorittduken. Lysene er 23 cm høye. På lyset kan du velge å aktivere en timer som gjør at dette LED-lyset lyser i 8 timer, også slår den seg automatisk av i 16 timer før den slår seg på igjen dagen etter til samme tid. Dette LED-lyset drives av tre AA-batterier som ikke er inkludert i pakken. LED-pære 3 5 39 NOK 39 NewCondition Discontinued
  1. Hjem og fritid
  2. Lamper & Belysning
  3. LED-pære