Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

3 stk 3 watt LED-pærer, GU10, 400 lm

Andersson LED bulb GU10 5W 2700K 400LM 38° 3-pack

  Art.nr: 1009375
  • 400 lumen
  • 5 W (40 W)
  • GU 10-fatning, spotlight
  • 15 000 timer
  • Varmhvitt lys

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.

Produktanmeldelser

Produktbeskrivelse

Prisgunstig pakke med tre GU10 i LED-pærer med en lysstyrke på 400 lumen. Dette kan sammenlignes med en 40 watt glødepære. Denne fungere presist som en tradisjonell glødepære. 

Andre fordeler med glødepære

I tillegg til en mye lengre levetid påvirkes ikke LED-pæren like mye av at den blir skrudd av og på. Den avgir heller nesten ingen varme og er helt uten kvikksølv og andre tungmetaller. Du sparer energi, penger og miljøet ved å bytte til LED-pærer.

Glem watt og lær deg lumen

Når det har vært snakk om lyspærer har det alltid vært snakk om hvor mange watt den bruker for å angi lysstyrke. I dag er det mer relevant å snakke om lumen (lm). Lumen sier hvor mye lys som forlater lyspæren. Dette er fordi LED-pærene blir mer og mer energieffektive, mens lyset de avgir forblir det samme. Tabellen til høyre viser deg strømforbruket og hvor mye lys en moderne LED-pære avgir i forhold til en tradisjonell glødepære.

Kelvinskalaen

Alle lyskilder har en fargetemperatur. Dette angis i Kelvingrader (K). Forskjellige temperaturer egner seg til forskjellig bruk og forskjellige steder. Et lavt tall vil gi et varmt lys, mens et høyt tall vil gi et kaldt lys. 4000 K vil virke som et veldig hvitt lys, men gir en steril og ren følelse, og passer utmerket som leselys. 2700 K derimot fungerer utmerket som "hverdagslys" i stuen, på soverommet eller i inngangspartiet. Andersson LED bulb gir et varmhvitt lys på 2700 Kelvingrader.

1009375 1009375 Andersson Andersson LED bulb GU10 5W 2700K 400LM 38° 3-pack 18GU005A0 Prisgunstig pakke med tre GU10 i LED-pærer med en lysstyrke på 400 lumen. Dette kan sammenlignes med en 40 watt glødepære. Denne fungere presist som en tradisjonell glødepære.  Andre fordeler med glødepære I tillegg til en mye lengre levetid påvirkes ikke LED-pæren like mye av at den blir skrudd av og på. Den avgir heller nesten ingen varme og er helt uten kvikksølv og andre tungmetaller. Du sparer energi, penger og miljøet ved å bytte til LED-pærer. Glem watt og lær deg lumen Når det har vært snakk om lyspærer har det alltid vært snakk om hvor mange watt den bruker for å angi lysstyrke. I dag er det mer relevant å snakke om lumen (lm). Lumen sier hvor mye lys som forlater lyspæren. Dette er fordi LED-pærene blir mer og mer energieffektive, mens lyset de avgir forblir det samme. Tabellen til høyre viser deg strømforbruket og hvor mye lys en moderne LED-pære avgir i forhold til en tradisjonell glødepære. Kelvinskalaen Alle lyskilder har en fargetemperatur. Dette angis i Kelvingrader (K). Forskjellige temperaturer egner seg til forskjellig bruk og forskjellige steder. Et lavt tall vil gi et varmt lys, mens et høyt tall vil gi et kaldt lys. 4000 K vil virke som et veldig hvitt lys, men gir en steril og ren følelse, og passer utmerket som leselys. 2700 K derimot fungerer utmerket som "hverdagslys" i stuen, på soverommet eller i inngangspartiet. Andersson LED bulb gir et varmhvitt lys på 2700 Kelvingrader. LED-pære 5 5 49 NOK 49 NewCondition InStock
  1. Hjem og fritid
  2. Lamper & Belysning
  3. LED-pære