3 stk 5,5 watt LED-pærer, rund, E14, 470 lm

Andersson LDB 1.0 40W E14 Globe 3-pakning

  Art.nr: 231355
 • 470 lumen
 • 5,5 W ( tilsvarer 40 W glødepære)
 • E14-fatning / liten sokkel
 • Lang levetid
 • Varmhvitt lys

Internett

Ikke på lager. (Utgående modell)

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Andersson LDB 1.0 er en rund LED-pære med en lysstyrke på 470 lumen. Dette kan sammenlignes med en 40 watt glødepære. Lyspæren har lang levetid og kommer med en stor sokkel.

LED-pære med liten sokkel

Andersson LDB 1.0 er en LED-pære med liten sokkel, også kalt E14-fatning. Dette gjør lyspæren ideell for steder med liten plass, som i en lysekrone eller i vindus- og bordlamper.

30 år levelengde

Når du kjøper en LED-pære trenger du ikke tenke på at du må bytte den ut med det første. Andresson LDB 1.0 har en brennetid på ca 30 000 timer, omtrent 3,5 år. Om du regner med en gjennomsnittlig bruk på 2,7 timer hver dag får lyspæren en levetid på opp til 30 år. Til sammenligning må du bytte ut en glødetrådspære etter omtrent 1000 timer bruk.

Andre fordeler med LED

I tillegg til en mye lengre levetid påvirkes ikke LED-pæren like mye av at den blir skrudd av og på. Den avgir heller nesten ingen varme og er helt uten kvikksølv og andre tungmetaller. Du sparer energi, penger og miljøet ved å bytte til LED-pærer.

Glem watt og lær deg lumen

Når det har vært snakk om lyspærer har det alltid vært snakk om hvor mange watt den bruker for å angi lysstyrke. I dag er det mer relevant å snakke om lumen (lm). Lumen sier hvor mye lys som forlater lyspæren. Dette er fordi LED-pærene blir mer og mer energieffektive, mens lyset de avgir forblir det samme. Tabellen til høyre viser deg strømforbruket og hvor mye lys en moderne LED-pære avgir i forhold til en tradisjonell glødepære.

watt vs lumen

Trykk på bildet for å se det i større format.

Kelvinskalaen

Alle lyskilder har en fargetemperatur. Dette angis i Kelvingrader (K). Forskjellige temperaturer egner seg til forskjellig bruk og forskjellige steder. Et lavt tall vil gi et varmt lys, mens et høyt tall vil gi et kaldt lys.

4000 K vil virke som et veldig hvitt lys, men gir en steril og ren følelse, og passer utmerket som leselys. 2700 K derimot fungerer utmerket som "hverdagslys" i stuen, på soverommet eller i inngangspartiet.

Andersson LDB 1.0 gir et varmhvitt lys på 2700 Kelvingrader.

Se også

(2 stk)
 • 250 lumen
 • 3 W (25W)
 • E14-fatning / stor sokkel

49,-

Se også

(2 stk)
 • 250 lumen
 • 3 W (25W)
 • E14-fatning / stor sokkel

49,-

231355 Andersson Andersson LDB 1.0 40W E14 Globe 3-pakning Andersson LDB 1.0 er en rund LED-pære med en lysstyrke på 470 lumen. Dette kan sammenlignes med en 40 watt glødepære. Lyspæren har lang levetid og kommer med en stor sokkel. LED-pære med liten sokkel Andersson LDB 1.0 er en LED-pære med liten sokkel, også kalt E14-fatning. Dette gjør lyspæren ideell for steder med liten plass, som i en lysekrone eller i vindus- og bordlamper. 30 år levelengde Når du kjøper en LED-pære trenger du ikke tenke på at du må bytte den ut med det første. Andresson LDB 1.0 har en brennetid på ca 30 000 timer, omtrent 3,5 år. Om du regner med en gjennomsnittlig bruk på 2,7 timer hver dag får lyspæren en levetid på opp til 30 år. Til sammenligning må du bytte ut en glødetrådspære etter omtrent 1000 timer bruk. Andre fordeler med LED I tillegg til en mye lengre levetid påvirkes ikke LED-pæren like mye av at den blir skrudd av og på. Den avgir heller nesten ingen varme og er helt uten kvikksølv og andre tungmetaller. Du sparer energi, penger og miljøet ved å bytte til LED-pærer. Glem watt og lær deg lumen Når det har vært snakk om lyspærer har det alltid vært snakk om hvor mange watt den bruker for å angi lysstyrke. I dag er det mer relevant å snakke om lumen (lm). Lumen sier hvor mye lys som forlater lyspæren. Dette er fordi LED-pærene blir mer og mer energieffektive, mens lyset de avgir forblir det samme. Tabellen til høyre viser deg strømforbruket og hvor mye lys en moderne LED-pære avgir i forhold til en tradisjonell glødepære. Trykk på bildet for å se det i større format. Kelvinskalaen Alle lyskilder har en fargetemperatur. Dette angis i Kelvingrader (K). Forskjellige temperaturer egner seg til forskjellig bruk og forskjellige steder. Et lavt tall vil gi et varmt lys, mens et høyt tall vil gi et kaldt lys. 4000 K vil virke som et veldig hvitt lys, men gir en steril og ren følelse, og passer utmerket som leselys. 2700 K derimot fungerer utmerket som "hverdagslys" i stuen, på soverommet eller i inngangspartiet.Andersson LDB 1.0 gir et varmhvitt lys på 2700 Kelvingrader. LED-pære 5 1 19 NOK 19 NewCondition Discontinued
 1. Hjem og fritid
 2. Lamper & Belysning
 3. LED-pære