Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Dekorativ 24 m LED-slynge med ulike lysmodi

Led chain snake 1200 x warm white

  Art.nr: 1007449
 • 1200 stk LED-pærer
 • Ekstra varm lysnyanse
 • For innendørs- og utendørsbruk
 • Åtte programmer og minne
 • 24+3 m slynge

Denne varen er ikke lenger i salg

Du har kommet til et produkt som ikke lenger finnes i sortimentet vårt.

Tilbehør

Produktanmeldelser

Produktbeskrivelse

Lysslynge med 1200 stk. små og energibesparende LED-pærer som sitter samlet på en 24 meter lang slynge. Lysslyngen kan brukes både innendørs og utendørs, da den er IP44-sertifisert og tåler regn og snø. 

Dekorer rekkverket på verandaen, epletreet i hagen eller trappeoppgangen, flett den inn i tujaen eller rull den sammen og fyll en vase som dekorasjon i stua. Det varmhvite lyset gjør ekstraopptreden som koselig julepynt når det lakker og lir. 

Kontroll med åtte valgmuligheter

En kontroll med åtte lysprogrammer følger med. Trykk på knappen for å bla igjennom de ulike variantene: 

 1. Combination
 2. In waves
 3. Sequential
 4. Slo glo
 5. Chasing/flash
 6. Slow fade
 7. Twinkle/flash
 8. Steady on

Kontrollen har minnefunksjon og husker hvilket program du brukte sist. 

Spesifikasjoner

Slyngen er 24 meter lang med 1200 stk. tettsittende lyspunkter. Fra den siste pæren er det 3 meter bar ledning ned til kontakten, altså er total lengde 27 meter. Pærene er 3 mm store og avgir varmhvitt lys. IP44-sertifisert. Spar på esken, så har du praktisk oppbevaring når du ikke skal bruke lysslyngen på en stund. 

1007449 1007449 Others Led chain snake 1200 x warm white AX8510250 Lysslynge med 1200 stk. små og energibesparende LED-pærer som sitter samlet på en 24 meter lang slynge. Lysslyngen kan brukes både innendørs og utendørs, da den er IP44-sertifisert og tåler regn og snø.  Dekorer rekkverket på verandaen, epletreet i hagen eller trappeoppgangen, flett den inn i tujaen eller rull den sammen og fyll en vase som dekorasjon i stua. Det varmhvite lyset gjør ekstraopptreden som koselig julepynt når det lakker og lir.  Kontroll med åtte valgmuligheter En kontroll med åtte lysprogrammer følger med. Trykk på knappen for å bla igjennom de ulike variantene:  CombinationIn wavesSequentialSlo gloChasing/flashSlow fadeTwinkle/flashSteady on Kontrollen har minnefunksjon og husker hvilket program du brukte sist.  Spesifikasjoner Slyngen er 24 meter lang med 1200 stk. tettsittende lyspunkter. Fra den siste pæren er det 3 meter bar ledning ned til kontakten, altså er total lengde 27 meter. Pærene er 3 mm store og avgir varmhvitt lys. IP44-sertifisert. Spar på esken, så har du praktisk oppbevaring når du ikke skal bruke lysslyngen på en stund.  Lamper & Belysning 4,4 9 299 NOK 299 NewCondition Discontinued
 1. Hjem og fritid
 2. Lamper & Belysning