Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Refleksvest for voksne - noe alle burde ha

Andersson REW 1.0 - Voksen

  Art.nr: 1004435
 • Gjør deg synlig i mørket
 • Onesize 65 x 66 cm
 • En billig forsikring for alle
 • Kan brukes utenpå jakken
 • Laget av 100% polyester

Internett

Ikke på lager. (Utgående modell)

Tilbehør

Produktanmeldelser

Produktbeskrivelse

Visste du at risikoen for å bli påkjørt er tre ganger så stor i mørket som i dagslys? Risikoen øker allerede når skumringen begynner. Dette er noe vi hverken ønsker skal hende oss selv eller noen vi er glad i. Derfor er det viktig å bruke refleks i mørket, så sørg for at du har en!

Denne refleksvesten er laget med refleksbånd på bak- og fremsiden og dessuten er selve vesten i signalgul farge. Det gjør at du er optimalt synlig og bilister har større sjanse å oppdage deg tidlig og kan forberede sin kjøring for at du kan passere uten risiko for din egen sikkerhet.

Egenskaper for REW 1.0 refleksvest for voksne

 • Refleksvest 65 x 66 cm
 • Perfekt å ha utenpå jakken
 • Signalgul med refleksbånd
 • Gir bilister sjanse til å oppdage deg tidligere og på den måten passere på en trygg måte
1004435 Andersson Andersson REW 1.0 - Voksen V-003 Visste du at risikoen for å bli påkjørt er tre ganger så stor i mørket som i dagslys? Risikoen øker allerede når skumringen begynner. Dette er noe vi hverken ønsker skal hende oss selv eller noen vi er glad i. Derfor er det viktig å bruke refleks i mørket, så sørg for at du har en! Denne refleksvesten er laget med refleksbånd på bak- og fremsiden og dessuten er selve vesten i signalgul farge. Det gjør at du er optimalt synlig og bilister har større sjanse å oppdage deg tidlig og kan forberede sin kjøring for at du kan passere uten risiko for din egen sikkerhet. Egenskaper for REW 1.0 refleksvest for voksne Refleksvest 65 x 66 cmPerfekt å ha utenpå jakkenSignalgul med refleksbåndGir bilister sjanse til å oppdage deg tidligere og på den måten passere på en trygg måte Lamper & Belysning 4 2 25 NOK 25 NewCondition Discontinued
 1. Hjem og fritid
 2. Lamper & Belysning