Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Morsom refleks som gjør deg synlig i mørket

Andersson RET 1.0 - Flodhest

  Art.nr: 1004432
 • Gjør deg synlig i trafikken
 • Lett å feste med nøkkelring
 • En billig forsikring for alle
 • Flodhest-design
 • Perfekt for vesken, jakken, eller lignende

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.

Tilbehør

Produktanmeldelser

Produktbeskrivelse

Visste du at risikoen for å bli påkjørt er tre ganger så stor i mørket som i dagslys? Risikoen øker allerede når skumringen begynner. Dette er noe vi hverken ønsker skal hende oss selv eller noen vi er glad i. Derfor er det viktig å bruke refleks i mørket, så sørg for at du har en!

Denne morsomme refleksen er laget i et reflekterende materiale. Du setter den enkelt på plass med nøkkelringen. Refleksen sørger for at bilister oppdager deg mye tidligere enn hvis du ikke har refleks, og kan dermed forberede sin kjøring sånn at du kan passere uten risiko for din egen sikkerhet.  

Egenskaper for RET 1.0 elgformet refleks

 • Myk refleks i flodhest-design
 • Nøkkelring gjør den enkel å feste
 • Laget av reflekterende materiale
 • Gir bilister sjanse til å oppdage deg tidligere og på den måten passere på en trygg måte
1004432 Andersson Andersson RET 1.0 - Flodhest W-013 Visste du at risikoen for å bli påkjørt er tre ganger så stor i mørket som i dagslys? Risikoen øker allerede når skumringen begynner. Dette er noe vi hverken ønsker skal hende oss selv eller noen vi er glad i. Derfor er det viktig å bruke refleks i mørket, så sørg for at du har en! Denne morsomme refleksen er laget i et reflekterende materiale. Du setter den enkelt på plass med nøkkelringen. Refleksen sørger for at bilister oppdager deg mye tidligere enn hvis du ikke har refleks, og kan dermed forberede sin kjøring sånn at du kan passere uten risiko for din egen sikkerhet.   Egenskaper for RET 1.0 elgformet refleks Myk refleks i flodhest-designNøkkelring gjør den enkel å festeLaget av reflekterende materialeGir bilister sjanse til å oppdage deg tidligere og på den måten passere på en trygg måte Lamper & Belysning 5 1 19 NOK 19 NewCondition InStock
 1. Hjem og fritid
 2. Lamper & Belysning