Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Hjerteformet refleks som gjør deg synlig i mørket

Andersson REH 1.0 - Refleks Hjerte

  Art.nr: 1004429
 • Gjør deg synlig i trafikken
 • Lett å feste takket være kulekjede
 • En billig forsikring for alle
 • Myk refleks med hjertemotiv
 • Perfekt for barna, hunden, vesken eller jakken

Internett

Kun i lagershop

Tilbehør

Produktanmeldelser

Produktbeskrivelse

Visste du at risikoen for å bli påkjørt er tre ganger så stor i mørket som i dagslys? Risikoen øker allerede når skumringen begynner. Dette er noe vi hverken ønsker skal hende oss selv eller noen vi er glad i. Derfor er det viktig å bruke refleks i mørket, så sørg for at du har en!

Denne refleksen er laget i et refleksmateriale som er mykt. Kjedet åpnes og festes enkelt der du vil ha den. Refleksen sørger for at bilister oppdager deg mye tidligere enn hvis du ikke har refleks, og kan dermed forberede sin kjøring sånn at du kan passere uten risiko for din egen sikkerhet.  

Egenskaper for REH 1.0 Hjerteformet refleks

 • Myk hjerteformet refleks
 • Kulekjede som er lett å feste
 • Produsert med reflekterende materiale
 • Gir bilister sjanse til å oppdage deg tidligere og på den måten passere på en trygg måte
1004429 Andersson Andersson REH 1.0 - Refleks Hjerte GJ-005 Visste du at risikoen for å bli påkjørt er tre ganger så stor i mørket som i dagslys? Risikoen øker allerede når skumringen begynner. Dette er noe vi hverken ønsker skal hende oss selv eller noen vi er glad i. Derfor er det viktig å bruke refleks i mørket, så sørg for at du har en! Denne refleksen er laget i et refleksmateriale som er mykt. Kjedet åpnes og festes enkelt der du vil ha den. Refleksen sørger for at bilister oppdager deg mye tidligere enn hvis du ikke har refleks, og kan dermed forberede sin kjøring sånn at du kan passere uten risiko for din egen sikkerhet.   Egenskaper for REH 1.0 Hjerteformet refleks Myk hjerteformet refleksKulekjede som er lett å festeProdusert med reflekterende materialeGir bilister sjanse til å oppdage deg tidligere og på den måten passere på en trygg måte Lamper & Belysning 2 1 9 NOK 9 NewCondition Discontinued
 1. Hjem og fritid
 2. Lamper & Belysning