Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Refleksbånd med konstant eller blinkende lys

Andersson REB 1.0

  Art.nr: 1004433
 • Gjør deg synlig i mørket
 • Fire røde LED-dioder
 • Perfekt rundt armen eller foten
 • Omkrets opptil 42 cm
 • Blinkende eller konstant lys

Internett

Kun i lagershop

Tilbehør

Produktanmeldelser

Produktbeskrivelse

Gjør deg synlig i mørket!

Visste du at risikoen for å bli påkjørt er tre ganger så stor i mørket som i dagslys? Risikoen øker allerede når skumringen begynner. Dette er noe vi hverken ønsker skal hende oss selv eller noen vi er glad i. Derfor er det viktig å bruke refleks i mørket, så sørg for at du har en!

Dette refleksbåndet er perfekt å ha på seg når man skal på sykkeltur, joggetur eller spasertur for å gjøre seg selv mer synlig. Den består av et elastisk bånd som er ideelt å feste rundt jakkearmen eller foten. Refleksbåndet har to moduser: konstant lys eller blinkende.

Egenskaper for Andersson REB 1.0 refleksbånd med LED-dioder

 • Justerbart, elastisk design
 • 2 moduser: blinkende eller konstant lys
 • Batterier er inkludert, 1 stk CR2032-batteri
 • Vekt: 18 gram
1004433 Andersson Andersson REB 1.0 LED4P03 Gjør deg synlig i mørket! Visste du at risikoen for å bli påkjørt er tre ganger så stor i mørket som i dagslys? Risikoen øker allerede når skumringen begynner. Dette er noe vi hverken ønsker skal hende oss selv eller noen vi er glad i. Derfor er det viktig å bruke refleks i mørket, så sørg for at du har en!Dette refleksbåndet er perfekt å ha på seg når man skal på sykkeltur, joggetur eller spasertur for å gjøre seg selv mer synlig. Den består av et elastisk bånd som er ideelt å feste rundt jakkearmen eller foten. Refleksbåndet har to moduser: konstant lys eller blinkende. Egenskaper for Andersson REB 1.0 refleksbånd med LED-dioder Justerbart, elastisk design2 moduser: blinkende eller konstant lysBatterier er inkludert, 1 stk CR2032-batteriVekt: 18 gram Lamper & Belysning 5 1 29 NOK 29 NewCondition Discontinued
 1. Hjem og fritid
 2. Lamper & Belysning