Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Grafisk 3D kalkulator med programvare for matte og naturvitenskap

Texas Instruments TI-Nspire CAS CX - Clamshell

  Art.nr: 174495
  • Fargeskjerm
  • Tynt design
  • Utfører numeriske, nøyaktige og symbolske beregninger
  • Oppladingsbart batteri
  • Elevprogramvare medføgler

Denne varen er ikke lenger i salg

Du har kommet til et produkt som ikke lenger finnes i sortimentet vårt.

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

TI-Nspire CAS CX

Den nye TI-Nspire CAS CX er den siste kalkylekalkulatoren i TI-Nspire serien. Den har et tynnere design med en tykkelse på 1,57 cm. Du kan lade batteriet og kalkulatoren er utstyrt med et bakgrunnsbelyst display med 320 x 240 pixler. Dessuten medfølger programvaren OS 3.0, som inneholder funksjoner som 3D-grafer. Applikasjonen Graphs & Geometry er utviklet spesielt til situasjoner der man behøver grafisk kalkulator. Ettersom alle TI-Nspire applikasjoner er linket sammen, vil alle grafiske eller numeriske endringer automatisk oppdateres i de øvrige applikasjonene.

Kalkulatoren er tillatt på nasjonale prøver

174495 Texas Instruments Texas Instruments TI-Nspire CAS CX - Clamshell N3CAS/CLM/2E4/F TI-Nspire CAS CXDen nye TI-Nspire CAS CX er den siste kalkylekalkulatoren i TI-Nspire serien. Den har et tynnere design med en tykkelse på 1,57 cm. Du kan lade batteriet og kalkulatoren er utstyrt med et bakgrunnsbelyst display med 320 x 240 pixler. Dessuten medfølger programvaren OS 3.0, som inneholder funksjoner som 3D-grafer. Applikasjonen Graphs & Geometry er utviklet spesielt til situasjoner der man behøver grafisk kalkulator. Ettersom alle TI-Nspire applikasjoner er linket sammen, vil alle grafiske eller numeriske endringer automatisk oppdateres i de øvrige applikasjonene.Kalkulatoren er tillatt på nasjonale prøver Kalkulator 4,8 12 1399 NOK 1399 NewCondition Discontinued
  1. Hjem og fritid
  2. Kontorrekvisita
  3. Kalkulator