Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Praktisk lamineringsmaskin for A4-ark

Andersson DTL 1.1 - A4

  Art.nr: 1002003
  • Klar til bruk på 3 minutter
  • Tar laminat mellom 80 og 125 mic/µm
  • Beskytt dine verdifulle dokumenter
  • 40 cm/min lamineringshastighet

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.

Denne varen selges kun på internett.

Tilbehør

Produktanmeldelser

Produktbeskrivelse

DTL 1.1 - A4 er en kompakt og rask lamineringsmaskin som du enkelt bruker for å beskytte dine fotografier eller andre viktige dokumenter. Denne laminatoren er kompatibel med laminat mellom 80 og 125 mic/µm og kan laminere en total tykkelse, inklusivt innhold, på 0,5 mm. Den er klar til bruk i løpet av tre minutter og klarer både dokumenter og bilder på opp til A4-format og laminerer 400 mm/minuttet. 

Det doble rullesystemet mater dokumentene og laminerer gjennom enheten med utmerket presisjon og den kan være påslått og i bruk i to timer i strekk før den behøver å kjølnes ned i 30 minutter før man kan starte neste syklus siden den holder en konstant driftstemperatur på rundt 135°. 

1002003 1002003 Andersson Andersson DTL 1.1 - A4 L409-A DTL 1.1 - A4 er en kompakt og rask lamineringsmaskin som du enkelt bruker for å beskytte dine fotografier eller andre viktige dokumenter. Denne laminatoren er kompatibel med laminat mellom 80 og 125 mic/µm og kan laminere en total tykkelse, inklusivt innhold, på 0,5 mm. Den er klar til bruk i løpet av tre minutter og klarer både dokumenter og bilder på opp til A4-format og laminerer 400 mm/minuttet.  Det doble rullesystemet mater dokumentene og laminerer gjennom enheten med utmerket presisjon og den kan være påslått og i bruk i to timer i strekk før den behøver å kjølnes ned i 30 minutter før man kan starte neste syklus siden den holder en konstant driftstemperatur på rundt 135°.  Dokumenthåndtering 5 1 299 NOK 299 NewCondition InStock
  1. Hjem og fritid
  2. Kontorrekvisita
  3. Dokumenthåndtering