Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Plassbesparende vifte med tre hastigheter

Andersson TRF 1.2

  Art.nr: 1006083
 • 90 cm høy
 • 20 cm i diameter
 • 3 hastigheter
 • Oscillerende bevegelser
 • 1,80 m strømkabel

Denne varen er ikke lenger i salg

Du har kommet til et produkt som ikke lenger finnes i sortimentet vårt.

Tilbehør

Produktanmeldelser

Produktbeskrivelse

Andersson TRF 1.2 er redningen på varme sommerdager når heten dominerer. Den effektive tårnviften har et slankt design med en diameter på 20 cm og en høyde på 90 cm, noe som gjør at den passer fint i alle rom. Gulvviften har tre ulike hastigheter og et roterende (oscillerende) hode, slik at flere i rommet kan få nyte et kjøligere inneklima. Både hastigheten og rotasjonen styres enkelt med skyveknappen på toppen av viften.

TRF 1.2 veier bare 2,2 kg og har en ledning på 1,8 meter, som gir fleksible plasseringsmuligheter. 

Tre hastigheter og oscillerende bevegelser

TRF 1.2 har tre forskjellige hastigheter som veldig enkelt kan kontrolleres fra toppen av viften. Det roterende viftehodets oscillerende bevegelser sørger for at hele rommet nyter godt av et kjøligere inneklima.

Plassbesparende design 

Denne gulvviften har en diameter på bare 20 cm. Dermed tar den minimalt med plass og passer ypperlig på soverommet, hytta, kontoret eller andre steder som har en tendens til å bli for varme. 

TRF 1.2 veier 2,2 kg og har et bærehåndtak som gjør at den enkelt kan flyttes og gir kjølig luft der det er behov. Den har en ledning på 1,8 meter, noe som sørger for at du får friheten til å plassere viften der du selv ønsker for best mulig effekt.

Egenskaper for Andersson TRF 1.2

 • 3 hastigheter 
 • Oscillerende bevegelser 
 • 1,8 m strømkabel 
 • 90 cm høy 
 • 20 cm diameter 
 • Vekt: 2,2 kg 
 • Spenning: 220–240 V (50 Hz)
 • Makseffekt: 50 W 
 • Eskens innhold: Vifte og bruksanvisning
1006083 1006083 Andersson Andersson TRF 1.2 Andersson TRF 1.2 er redningen på varme sommerdager når heten dominerer. Den effektive tårnviften har et slankt design med en diameter på 20 cm og en høyde på 90 cm, noe som gjør at den passer fint i alle rom. Gulvviften har tre ulike hastigheter og et roterende (oscillerende) hode, slik at flere i rommet kan få nyte et kjøligere inneklima. Både hastigheten og rotasjonen styres enkelt med skyveknappen på toppen av viften. TRF 1.2 veier bare 2,2 kg og har en ledning på 1,8 meter, som gir fleksible plasseringsmuligheter.  Tre hastigheter og oscillerende bevegelser TRF 1.2 har tre forskjellige hastigheter som veldig enkelt kan kontrolleres fra toppen av viften. Det roterende viftehodets oscillerende bevegelser sørger for at hele rommet nyter godt av et kjøligere inneklima. Plassbesparende design  Denne gulvviften har en diameter på bare 20 cm. Dermed tar den minimalt med plass og passer ypperlig på soverommet, hytta, kontoret eller andre steder som har en tendens til å bli for varme.  TRF 1.2 veier 2,2 kg og har et bærehåndtak som gjør at den enkelt kan flyttes og gir kjølig luft der det er behov. Den har en ledning på 1,8 meter, noe som sørger for at du får friheten til å plassere viften der du selv ønsker for best mulig effekt. Egenskaper for Andersson TRF 1.2 3 hastigheter Oscillerende bevegelser 1,8 m strømkabel 90 cm høy 20 cm diameter Vekt: 2,2 kg Spenning: 220–240 V (50 Hz)Makseffekt: 50 W Eskens innhold: Vifte og bruksanvisning Vifter 4,1 15 499 NOK 499 NewCondition Discontinued
 1. Hjem og fritid
 2. Klima og Varme
 3. Vifter