Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.
Nyhet

Smart varmeovn med WiFi og 2200 W effekt

Xiaomi Smart Heater 1S

  Art.nr: 1014492
  • Optimal i rom på opptil 15 m²
  • Velg nøyaktig temperatur (16–28 °C)
  • Støtter fjernstyring og tidsstyring via app
  • Digital berøringsskjerm
  • IPX4-sertifisert og utstyrt med overopphetingsvern

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.
Info

Tilbehør

Produktanmeldelser

Produktbeskrivelse

Xiaomi SmartMi Smart Electric Radiator 1S er en effektiv konvektorovn med WiFi, digitalt display, luftfuktighetsmåler og overspenningsvern. Varmeovnen er utformet med et stilrent design og smarte sikkerhetsfunksjoner, og kan til og med styres trådløst fra mobiltelefonen. Via app kan du bl.a. trådløst stille inn ønsket temperatur mellom 16° og 28° og klokkeslett for når ovnen skal være aktiv. Varmeovnen er også IPX4-sertifisert for å tåle vannsprut, slik at den også kan stå på baderommet.

Enkelte spesifikasjoner kan avvike fra videoen ovenfor.

Smartstyring via app

Ved å bruke Xiaomi-appen Mi Home (Android og iOS) får du tilgang til smarte funksjoner helt trådløst. Sett ønsket romtemperatur og la ovnen gjøre jobben automatisk. Bestem når ovnen skal skru seg av og på, slik at du ikke fyrer unødig når du ikke er hjemme. Glemte du å skru av ovnen før du dro hjemmefra? Gjør det med mobilen. Vil du varme opp stua før du kommer hjem? Aktiver ovnen enkelt fra bussen.

God varmespredning

Konvektorovnen sørger for sirkulasjon og oppvarming uten merkbar trekk for omgivelsene. Ovnen varmer opp luften innvendig, slik at oppvarmet luft stiger opp og kald luft trekkes inn til oppvarming. Oppvarmingen er skånsom og har lav påvirkning på luftfuktigheten i rommet, som ovnen selv måler og viser deg i displayet.

Xiaomi Smartmi 1S er en smart konvektorovn med WiFi.

Overopphetingsvern

Varmeovnen er utstyrt med sikkerhetsmekanismer som sørger for trygg og pålitelig drift. Overopphetingsvernet slår inn hvis noen skulle være uheldig å tildekke ovnen slik at den interne temperaturen overstiger 85 °C. Hvis ovnen tross sine stødige føtter blir veltet overende, slår ovnen seg av straks helningen overstiger 45° vinkel. Det avrundede designet minimerer risikoen for hakk i gulv hvis en velt skulle inntreffe.

Det smarte displayet lar deg velge temperatur og se luftfuktigheten.

Brukervennlig touch-display

Xiaomi Smart Heater 1S passer perfekt i rom på 10–15 m², som den raskt varmer opp og holder varme. Den kan styres både trådløst og ved hjelp av touchskjermen på siden.

Den digitale berøringsskjermen lar deg enkelt velge hvilken temperatur du ønsker i rommet mellom 18 C° og 28 C°. Displayet viser deg også tilkoblingsstatus for WiFi, timer for deaktivering og luftfuktigheten i rommet. Du kan når som helst justere lysstyrken på displayet.

Bygd for å vare

Utvendig er elementet fremstilt med tanke på langvarig og pålitelig drift. De galvaniserte ytterplatene er av høy kvalitet og har lang levetid. Sidene er spraylakkerte med miljøvennlig RoHS-sertifisert elektrostatisk fargestoff, som er varmeresistente for langvarig og holdbar estetikk.

1014492 1014492 Xiaomi Xiaomi Smart Heater 1S ERH6004EU Xiaomi SmartMi Smart Electric Radiator 1S er en effektiv konvektorovn med WiFi, digitalt display, luftfuktighetsmåler og overspenningsvern. Varmeovnen er utformet med et stilrent design og smarte sikkerhetsfunksjoner, og kan til og med styres trådløst fra mobiltelefonen. Via app kan du bl.a. trådløst stille inn ønsket temperatur mellom 16° og 28° og klokkeslett for når ovnen skal være aktiv. Varmeovnen er også IPX4-sertifisert for å tåle vannsprut, slik at den også kan stå på baderommet.Enkelte spesifikasjoner kan avvike fra videoen ovenfor.Smartstyring via appVed å bruke Xiaomi-appen Mi Home (Android og iOS) får du tilgang til smarte funksjoner helt trådløst. Sett ønsket romtemperatur og la ovnen gjøre jobben automatisk. Bestem når ovnen skal skru seg av og på, slik at du ikke fyrer unødig når du ikke er hjemme. Glemte du å skru av ovnen før du dro hjemmefra? Gjør det med mobilen. Vil du varme opp stua før du kommer hjem? Aktiver ovnen enkelt fra bussen.God varmespredningKonvektorovnen sørger for sirkulasjon og oppvarming uten merkbar trekk for omgivelsene. Ovnen varmer opp luften innvendig, slik at oppvarmet luft stiger opp og kald luft trekkes inn til oppvarming. Oppvarmingen er skånsom og har lav påvirkning på luftfuktigheten i rommet, som ovnen selv måler og viser deg i displayet. OveropphetingsvernVarmeovnen er utstyrt med sikkerhetsmekanismer som sørger for trygg og pålitelig drift. Overopphetingsvernet slår inn hvis noen skulle være uheldig å tildekke ovnen slik at den interne temperaturen overstiger 85 °C. Hvis ovnen tross sine stødige føtter blir veltet overende, slår ovnen seg av straks helningen overstiger 45° vinkel. Det avrundede designet minimerer risikoen for hakk i gulv hvis en velt skulle inntreffe.Brukervennlig touch-displayXiaomi Smart Heater 1S passer perfekt i rom på 10–15 m², som den raskt varmer opp og holder varme. Den kan styres både trådløst og ved hjelp av touchskjermen på siden.Den digitale berøringsskjermen lar deg enkelt velge hvilken temperatur du ønsker i rommet mellom 18 C° og 28 C°. Displayet viser deg også tilkoblingsstatus for WiFi, timer for deaktivering og luftfuktigheten i rommet. Du kan når som helst justere lysstyrken på displayet. Bygd for å vareUtvendig er elementet fremstilt med tanke på langvarig og pålitelig drift. De galvaniserte ytterplatene er av høy kvalitet og har lang levetid. Sidene er spraylakkerte med miljøvennlig RoHS-sertifisert elektrostatisk fargestoff, som er varmeresistente for langvarig og holdbar estetikk. Varmeovner 990 NOK 990 NewCondition InStock
  1. Hjem og fritid
  2. Klima og Varme
  3. Varmeovner