Effektiv konvektorovn med 2 varmeinnstillinger

Wilfa CTG-1500W

  Art.nr: 1006019
 • 750/1500 W
 • Rask oppvarming
 • Praktisk bærehåndtak
 • Stilig design med glasspanel
 • Overopphetingsvern

Denne varen er ikke lenger i salg

Du har kommet til et produkt som ikke lenger finnes i sortimentet vårt.

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Wilfa Ray (CTG-1500W) er et effektivt og stillegående konvektorelement med god varmefordeling som er godt eget for oppvarming av større rom. Den har rask oppvarming og har to varmeinnstillinger på 750 W og 1500 W. Med et stilig design og glasspanel, passer Wilfa Ray perfekt til alle hjem.

Praktisk og lekker

Wilfa Ray har et praktisk bærehåndtak og svært lav vekt, som gjør den lett å flytte mellom rom eller ta med til hytta.

Ovnen har automatisk termostat, overopphetingsvern og en praktisk lysindikator som forteller deg når den er tilkoblet.


Wilfa CTG-1500W har i tillegg et lekkert, rent design med et frontpanel i hvitt glass, som gjør ovnen til et pent tilskudd til ethvert stilbevisst hjem. 

Wilfa Ray er en stillegående varmeovn med 1500 W ytelse.

Egenskaper

 • Stillegående
 • Rask oppvarming
 • Automatisk termostat
 • Lav vekt

  

 • 1500 W makseffekt
 • To innstillinger: 750 og 1500 W
 • Lysindikator
 • Overopphetingsvern

Bør jeg velge konvektorovn eller oljeovn?

Å velge rett ovn etter behov kan være en jungel om du ikke helt vet hva du skal se etter, men her gir vi en kort beskrivelse av de generelle egenskapene.

Konvektorovner og andre varmevifter

Slike ovner blir raskt varme og varmer opp rommet på bare noen få minutter. Høy effekt til lav pris gjør at denne typen gir mye for pengene. Perfekt for sommerhytter, gjesterom o.l. hvor du raskt vil få opp varmen etter du har skrudd på ovnen. Mange modeller kan brukes både som panelovn på vegg eller frittstående på gulv.

Oljeovner

Slike ovner varmer opp olje inni elementet, som deretter varmer opp luften rundt seg. Disse bruker mer tid på å bli varme, men gir en stabil varme som kan reguleres nøye, og varer lenge etter at termostaten skrus av. Perfekt for langvarig bruk under vinterhalvåret i hjemmet, garasjen, lagringssted eller hytta. Den indirekte oppvarmingen av luften gjør dette alternativet mer gunstig for allergikere.

1006019 Wilfa Wilfa CTG-1500W 603793 Wilfa Ray (CTG-1500W) er et effektivt og stillegående konvektorelement med god varmefordeling som er godt eget for oppvarming av større rom. Den har rask oppvarming og har to varmeinnstillinger på 750 W og 1500 W. Med et stilig design og glasspanel, passer Wilfa Ray perfekt til alle hjem. Praktisk og lekker Wilfa Ray har et praktisk bærehåndtak og svært lav vekt, som gjør den lett å flytte mellom rom eller ta med til hytta.Ovnen har automatisk termostat, overopphetingsvern og en praktisk lysindikator som forteller deg når den er tilkoblet.Wilfa CTG-1500W har i tillegg et lekkert, rent design med et frontpanel i hvitt glass, som gjør ovnen til et pent tilskudd til ethvert stilbevisst hjem.  Egenskaper StillegåendeRask oppvarmingAutomatisk termostatLav vekt    1500 W makseffektTo innstillinger: 750 og 1500 WLysindikatorOveropphetingsvern Bør jeg velge konvektorovn eller oljeovn? Å velge rett ovn etter behov kan være en jungel om du ikke helt vet hva du skal se etter, men her gir vi en kort beskrivelse av de generelle egenskapene. Konvektorovner og andre varmevifter Slike ovner blir raskt varme og varmer opp rommet på bare noen få minutter. Høy effekt til lav pris gjør at denne typen gir mye for pengene. Perfekt for sommerhytter, gjesterom o.l. hvor du raskt vil få opp varmen etter du har skrudd på ovnen. Mange modeller kan brukes både som panelovn på vegg eller frittstående på gulv. Oljeovner Slike ovner varmer opp olje inni elementet, som deretter varmer opp luften rundt seg. Disse bruker mer tid på å bli varme, men gir en stabil varme som kan reguleres nøye, og varer lenge etter at termostaten skrus av. Perfekt for langvarig bruk under vinterhalvåret i hjemmet, garasjen, lagringssted eller hytta. Den indirekte oppvarmingen av luften gjør dette alternativet mer gunstig for allergikere. Varmeovner 799 NOK 799 NewCondition Discontinued
 1. Hjem og fritid
 2. Klima og Varme
 3. Varmeovner