Effektiv luftrenser med OLED-display og 360° trippelfilter

Xiaomi Mi Air Purifier 2S

  Art.nr: 1007015
  • Opptil 37 m²
  • 360° trippelfilter
  • Mi Home App
  • Lasersensor med høy presisjon
  • OLED-display med lyssensor

Denne varen er ikke lenger i salg

Du har kommet til et produkt som ikke lenger finnes i sortimentet vårt.

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Xiaomi Mi Air Purifier 2S er en kompakt luftrenser med 360° trippelfilter. Det ytterste laget stopper de største partiklene som støv og hår. Det midterste laget har et H11-klassifisert filter som tar vare på de minste partiklene og bakteriene. Det innerste laget består av aktivt kull og filtrerer ut lukter som røyk og lufter. 

OLED-display 

Xiaomi Mi Air Purifier 2S kommer med et OLED-display som ikke bare viser dagens luftkvalitet, men også temperatur og luftfuktighet. Lysstyrken varieres etter omgivelsene, om dagen er lyset sterkere og om kvelden reduseres lyset slik at lyset ikke forstyrrer søvnen din. 

Lasersensor med høy presisjon

For å vite hvor aktuell luftkvaliteten er brukes en lasersensor som identifiserer partikler ned til 0,3 μm. På denne måten er viftehastigheten tilpasset dine behov, og verdien vises samtidig på OLED-displayet.

Renser rommet på 10 minutter 

Xiaomi Mi Air Purifier 2S har en luftstrøm på opptil 310 m³ per time, og det tar kun 10 minutter å rengjøre rommet. Den justerer viftehastigheten etter behov og er stillegående. Luftrenseren er ideell for rom på opp til 37 m².

Mi Home App 

Xiaomi Mi Air Purifier 2S kommer med WiFi, det innebærer at du kan styre alle funksjonene via Mi Home App. Mi Home App viser blant annet luftkvalitet, temperatur og fuktighet, tillegg til at du kan justere viftehastigheten og sette en timer. Samt at den varsler deg når det er på tide å bytte filter.  

Ideell for deg med astma og allergi 

Xiaomi Mi Air Purifier 2S renser effektivt luften for partikler og allergener som kan ha påvirkning på din astma eller allergi. Ved å filtrere ut allergener i luften, hjelper den til å skape et sunnere klima og lindrer vanlige symptomer, for eksempel ved pollenallergi.

1007015 Xiaomi Xiaomi Mi Air Purifier 2S FJY4020GL Xiaomi Mi Air Purifier 2S er en kompakt luftrenser med 360° trippelfilter. Det ytterste laget stopper de største partiklene som støv og hår. Det midterste laget har et H11-klassifisert filter som tar vare på de minste partiklene og bakteriene. Det innerste laget består av aktivt kull og filtrerer ut lukter som røyk og lufter.  *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen> OLED-display  Xiaomi Mi Air Purifier 2S kommer med et OLED-display som ikke bare viser dagens luftkvalitet, men også temperatur og luftfuktighet. Lysstyrken varieres etter omgivelsene, om dagen er lyset sterkere og om kvelden reduseres lyset slik at lyset ikke forstyrrer søvnen din.  Lasersensor med høy presisjon For å vite hvor aktuell luftkvaliteten er brukes en lasersensor som identifiserer partikler ned til 0,3 μm. På denne måten er viftehastigheten tilpasset dine behov, og verdien vises samtidig på OLED-displayet. Renser rommet på 10 minutter  Xiaomi Mi Air Purifier 2S har en luftstrøm på opptil 310 m³ per time, og det tar kun 10 minutter å rengjøre rommet. Den justerer viftehastigheten etter behov og er stillegående. Luftrenseren er ideell for rom på opp til 37 m². Mi Home App  Xiaomi Mi Air Purifier 2S kommer med WiFi, det innebærer at du kan styre alle funksjonene via Mi Home App. Mi Home App viser blant annet luftkvalitet, temperatur og fuktighet, tillegg til at du kan justere viftehastigheten og sette en timer. Samt at den varsler deg når det er på tide å bytte filter.   Mi Home app for AndroidMi Home app for iOS Ideell for deg med astma og allergi  Xiaomi Mi Air Purifier 2S renser effektivt luften for partikler og allergener som kan ha påvirkning på din astma eller allergi. Ved å filtrere ut allergener i luften, hjelper den til å skape et sunnere klima og lindrer vanlige symptomer, for eksempel ved pollenallergi. *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen> *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen> Luftrenser 4,6 20 1790 NOK 1790 NewCondition Discontinued
  1. Hjem og fritid
  2. Klima og Varme
  3. Luftrenser