Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Kompakt luftrenser – ideell for soverommet!

Philips AC1214/10

  Art.nr: 1003487
  • Renere luft for en god natts søvn
  • Stille nattmodus
  • Fjerner 99,97 % av partikler og allergener
  • Oppkoblet til app
  • Måler luftkvalitet i sanntid

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.
2 490,-

Delbetal fra 252,-/mnd Info

Info

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Philips AC1214 / 10 er en intelligent og kompakt luftrenser, som med sin stillegående nattmodus blant annet er ideell for soverommet, men også kontor og stue. Den filtrerer ut 99,97 % av partikler og allergener for en god natts søvn. Samt at den måler og indikerer luftkvaliteten i sanntid og stiller automatisk inn luftrenseren på optimal rensing. 

Effektiv filtrering av partikler og allergener

Luftrenseren har et svært effektivt flertrinnsfiltreringssystem som fanger opp opptil 99,97 % av partiklene som passerer gjennom filteret. Den filtrerer ut pollen, støv, bakterier og andre partikler helt ned til 0,3 mikrometer.

Automatiske innstillinger: Natt, normal og ekstra følsom

Luftrenseren har en stille nattmodus som automatisk reduserer belysningen og viftehastigheten når rommet er mørkt. I tillegg til normalmodusen har den en ekstra følsom modus som reagerer effektivt på allergener i luften.

Velg viftehastighet etter behov

I tillegg til de automatiske modiene kan viftehastigheten endres manuelt etter behov. Velg mellom fire hastighetsinnstillinger, fra den ekstra stille modusen til den kraftige turbomodusen.

Smarte sensorer måler og indikerer luftkvaliteten i sanntid

Den avanserte AeraSense-teknologien gjør det usynlige synlig. Profesjonelle sensorer måler luftkvaliteten innendørs og stiller automatisk inn luftrenseren på optimal rensing. Informasjon om luftkvaliteten vises i sanntid, med en allergiindeks fra 1 til 12 (fra god til svært dårlig inneluft), samt via en lysindikator. På den måten kan du alltid føle deg trygg på at har sunn luft hjemme hos deg.

Få full kontroll over inneluften

Du kan koble din Philips luftrenser til appen Air Matters og få full oversikt over inneluften hjemme hos deg eller kontrollere luftrenseren, uansett hvor du befinner deg! Appen gir informasjon om de rådende forholdene utendørs, aktuelle forurensninger og pollenprognoser. Basert på disse verdiene, gir appen tips om hva du bør tenke på, for eksempel hvordan du kan unngå problemer med pollen. Last ned appen gratis på Apple Store eller Google Play.

Ideell for soverommet!

Denne luftrenseren er ideell for rom med en størrelse på opptil 63 m². Den kompakte designen, kombinert med den stille nattmodusen, gjør den idéell for soverommet.

Naturlig filtrering i tre trinn

Luftrenseren er utstyrt med tre filtre som renser luften på en naturlig måte uten å avgi skadelige restprodukter, som for eksempel ozon. Forfilteret fanger opp større partikler som støv og hår, det aktive kullfilteret filtrerer ut gasser og lukt og HEPA-filteret filtrerer ut de aller minste partiklene. Alt for et sunnere inneklima!

1003487 Philips Philips AC1214/10 AC1214/10 Philips AC1214 / 10 er en intelligent og kompakt luftrenser, som med sin stillegående nattmodus blant annet er ideell for soverommet, men også kontor og stue. Den filtrerer ut 99,97 % av partikler og allergener for en god natts søvn. Samt at den måler og indikerer luftkvaliteten i sanntid og stiller automatisk inn luftrenseren på optimal rensing.  Effektiv filtrering av partikler og allergener Luftrenseren har et svært effektivt flertrinnsfiltreringssystem som fanger opp opptil 99,97 % av partiklene som passerer gjennom filteret. Den filtrerer ut pollen, støv, bakterier og andre partikler helt ned til 0,3 mikrometer. Automatiske innstillinger: Natt, normal og ekstra følsom Luftrenseren har en stille nattmodus som automatisk reduserer belysningen og viftehastigheten når rommet er mørkt. I tillegg til normalmodusen har den en ekstra følsom modus som reagerer effektivt på allergener i luften. Velg viftehastighet etter behov I tillegg til de automatiske modiene kan viftehastigheten endres manuelt etter behov. Velg mellom fire hastighetsinnstillinger, fra den ekstra stille modusen til den kraftige turbomodusen. Smarte sensorer måler og indikerer luftkvaliteten i sanntid Den avanserte AeraSense-teknologien gjør det usynlige synlig. Profesjonelle sensorer måler luftkvaliteten innendørs og stiller automatisk inn luftrenseren på optimal rensing. Informasjon om luftkvaliteten vises i sanntid, med en allergiindeks fra 1 til 12 (fra god til svært dårlig inneluft), samt via en lysindikator. På den måten kan du alltid føle deg trygg på at har sunn luft hjemme hos deg. Få full kontroll over inneluften Du kan koble din Philips luftrenser til appen Air Matters og få full oversikt over inneluften hjemme hos deg eller kontrollere luftrenseren, uansett hvor du befinner deg! Appen gir informasjon om de rådende forholdene utendørs, aktuelle forurensninger og pollenprognoser. Basert på disse verdiene, gir appen tips om hva du bør tenke på, for eksempel hvordan du kan unngå problemer med pollen. Last ned appen gratis på Apple Store eller Google Play. Ideell for soverommet! Denne luftrenseren er ideell for rom med en størrelse på opptil 63 m². Den kompakte designen, kombinert med den stille nattmodusen, gjør den idéell for soverommet. Naturlig filtrering i tre trinn Luftrenseren er utstyrt med tre filtre som renser luften på en naturlig måte uten å avgi skadelige restprodukter, som for eksempel ozon. Forfilteret fanger opp større partikler som støv og hår, det aktive kullfilteret filtrerer ut gasser og lukt og HEPA-filteret filtrerer ut de aller minste partiklene. Alt for et sunnere inneklima! Luftrenser 4,4 26 2490 NOK 2490 NewCondition InStock
  1. Hjem og fritid
  2. Klima og Varme
  3. Luftrenser