Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Få et sunt inneklima med effektiv luftrenser

Electrolux PA91-604GY

  Art.nr: 1006785
  • Dekker opptil 52 m²
  • Luftflyt: 620 m³ i timen
  • Terningkast fem i Dagbladet-test
  • Informasjon om luftkvalitet via app
  • Fjernstyr via WiFi

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.
3 989,-

Delbetal fra 377,-/mnd Info

Info

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Med denne smarte, effektive og stilige luftrenseren fra Electrolux, kan du være sikker på at du møtes med et behagelig og sunt inneklima når du kommer hjem. Pure A9 PA91-404GY kommer med ni forskjellige vifteinnstillinger, ioniseringsfunksjon, filterindiktor, maksimalt lydnivå på 49 dB og dekker områder på opptil 52 m², med et luftflyt på 620 m³ i timen.

Luftrenseren reagerer på forandringer i luftkvalitet og når alle kriker og kroker i rommet, ved hjelp av AirSurround-systemet. For å fjernstyre Pure A9 kan du koble den til trådløst nettverk og samtidig følge luftkvaliteten i sanntid via en app. Electrolux Pure A9 er godkjent av European Center of Allergy Research Foundation (ECARF).

Terningkast fem i Dagbladet-test

I en test av luftrensere i toppsjiktet, utført av Dagbladet/Dinside i mai 2020, fikk Electrolux Pure A9 terningkast fem, og ble fremhevet som den beste på luftrensing. I testen fremheves det at luftrenseren er stillegående, har et praktisk håndtak og smart design. Du kan lese hele testen på Dagbladet Pluss (krever abonnement).

Fjernstyr luftrenseren

Electrolux Pure A9 er utviklet med muligheten til å koble den til WiFi, slik at du kan styre luftrenseren via smarttelefonen når du ikke er hjemme. Appen gir deg informasjon i sanntid om hvordan luften er og kan lastes ned fra både App Store og Google Play.

Tilpasser seg ditt miljø

Luftrenserens unike PureSense-system måler hele tiden kvaliteten på luften i hjemmet og justerer hastigheten automatisk, slik at du kommer hjem til et godt luftet og behagelig innemiljø. Når du ikke er hjemme renser Pure A9 luften ganske så effektivt i maksfart og når du er hjemme, blir du ikke forstyrret av den. Pure A9 dekker områder på opptil 52 m² og har 17 dB som laveste lydnivå.

Skreddersydd filtrering etter dine behov

Tilpass din Pure A9 etter ditt behov igjennom årstidene med Electrolux 360-filer og femstegs rensing. Hvert enkelt filter har en unik smart tag som kontrollerer hvordan det brukes, uansett om du tar ut et filter og setter det inn igjen senere.

AirSurround når ut i hele rommet

Ved hjelp av AirSurround-systemet spres luft i et spiralmønster og på den måten når luftrenseren hele rommet med naturlig og behagelig sirkulasjon.

1006785 Electrolux Electrolux PA91-604GY 950011385 Med denne smarte, effektive og stilige luftrenseren fra Electrolux, kan du være sikker på at du møtes med et behagelig og sunt inneklima når du kommer hjem. Pure A9 PA91-404GY kommer med ni forskjellige vifteinnstillinger, ioniseringsfunksjon, filterindiktor, maksimalt lydnivå på 49 dB og dekker områder på opptil 52 m², med et luftflyt på 620 m³ i timen.Luftrenseren reagerer på forandringer i luftkvalitet og når alle kriker og kroker i rommet, ved hjelp av AirSurround-systemet. For å fjernstyre Pure A9 kan du koble den til trådløst nettverk og samtidig følge luftkvaliteten i sanntid via en app. Electrolux Pure A9 er godkjent av European Center of Allergy Research Foundation (ECARF). Terningkast fem i Dagbladet-testI en test av luftrensere i toppsjiktet, utført av Dagbladet/Dinside i mai 2020, fikk Electrolux Pure A9 terningkast fem, og ble fremhevet som den beste på luftrensing. I testen fremheves det at luftrenseren er stillegående, har et praktisk håndtak og smart design. Du kan lese hele testen på Dagbladet Pluss (krever abonnement). *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen=""> Fjernstyr luftrenseren Electrolux Pure A9 er utviklet med muligheten til å koble den til WiFi, slik at du kan styre luftrenseren via smarttelefonen når du ikke er hjemme. Appen gir deg informasjon i sanntid om hvordan luften er og kan lastes ned fra både App Store og Google Play. Tilpasser seg ditt miljø Luftrenserens unike PureSense-system måler hele tiden kvaliteten på luften i hjemmet og justerer hastigheten automatisk, slik at du kommer hjem til et godt luftet og behagelig innemiljø. Når du ikke er hjemme renser Pure A9 luften ganske så effektivt i maksfart og når du er hjemme, blir du ikke forstyrret av den. Pure A9 dekker områder på opptil 52 m² og har 17 dB som laveste lydnivå. Skreddersydd filtrering etter dine behov Tilpass din Pure A9 etter ditt behov igjennom årstidene med Electrolux 360-filer og femstegs rensing. Hvert enkelt filter har en unik smart tag som kontrollerer hvordan det brukes, uansett om du tar ut et filter og setter det inn igjen senere. AirSurround når ut i hele rommet Ved hjelp av AirSurround-systemet spres luft i et spiralmønster og på den måten når luftrenseren hele rommet med naturlig og behagelig sirkulasjon. Luftrenser 3,2 22 3989 NOK 3989 NewCondition InStock
  1. Hjem og fritid
  2. Klima og Varme
  3. Luftrenser