Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Kompakt luftrenser med tretrinnsfilter og automodus

Electrolux Flow A3 FA31-201GY

  Art.nr: 1011623
 • For rom på opptil 40 m²
 • Tre viftehastigheter og automodus
 • Testvinner hos «TV 2 hjelper deg»
 • 26–49 dB lydnivå
 • 202 m³/t luftflyt

Denne varen er ikke lenger i salg

Du har kommet til et produkt som ikke lenger finnes i sortimentet vårt.

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Electrolux Flow A3 FA31-201GY er en testvinnende, kompakt luftrenser med et smart tretrinnsfilter, som effektivt fjerner pollen, urenheter og lukt. I automodus justerer den viftehastigheten fortløpende etter luftkvaliteten i hjemmet ditt, mens filteret grundig renser luften for brysomme partikler. Filteret har en varighet på opptil 12 måneder, avhengig av miljøet luftrenseren befinner seg i. Når det er på tide å erstatte filteret, vil Flow A3s luftkvalitetsindikator gi deg beskjed.

«I en klasse for seg»

I en test utført av «TV 2 hjelper deg» i januar 2021 ble Electrolux Flow A3 kåret til suveren testvinner med terningkast seks. Flow A3 var testens klart raskeste og best på både partikler og støv.

Du kan se hele testen ved å klikke her.

Hvorfor bør man ha luftrenser?

Luftrensere er en type produkt som har eksplodert i popularitet de siste årene. Årsaken er helt enkelt alle fordelene et sunt inneklima gir, spesielt for astmatikere og allergikere. Her har vi plukket ut noen av grunnene til hvorfor du bør vurdere å skaffe deg en luftrenser til hjemmet.

 • En luftrenser filtrerer bort bakterier og virus fra omgivelsene sine, som gjør at du er bedre rustet til å holde deg frisk og rask året rundt.
 • Den renser luften for allergener, støv og partikler som forverrer symptomer på allergi og astma.
 • Storbyluft kan inneholde mange farlige stoffer. Et høy tetthet av skadelige partikler i luften har vist seg å bidra til utvikling av astma og svekket lungeutvikling hos barn. Dårlig byluft har blitt sammenlignet med helserisikoen ved røyking.
 • En luftrenser med aktivt kullfilter bidrar til å absorbere uønskede lukter, som røyk, matos, kattesand og kroppslukt.
 • Luftrenseren filtrerer også bort pollen, som gjør livet lettere og søvnen bedre for allergikere – selv midt i den verste pollensesongen.
 • En luftrenser filtrerer i tillegg bort pelsallergener, slik at inneklimaet forbedres for både deg og besøkende i hjem med firbente venner.
 • Kort sagt vil en luftrenser gi deg og dine friskere luft i hjemmet.

Oversiktlig kontrollpanel

Electrolux Flow A3 har et tydelig og lettfattelig kontrollpanel, som foruten funksjonsknappene viser deg luftkvaliteten i sanntid. De tre buene ved vifteikonet viser viftehastigheten, mens halvmånen rundt av/på-knappen indikerer luftkvaliteten i omgivelsene dine.

Electrolux Flow A3 er en smart luftrenser som viser deg luftkvaliteten i sanntid.

Lysfarge

Grønn
Gul
Oransje
Rød

PM2,5 (μm/m³)*

0–12
13–35
36–55
56<

Luftkvalitet

Svært høy
Høy
Lav
Svært lav

*Partikler med aerodynamisk størrelse på 2,5 mikrometer eller mindre

1011623 1011623 Electrolux Electrolux Flow A3 FA31-201GY 950011544 Electrolux Flow A3 FA31-201GY er en testvinnende, kompakt luftrenser med et smart tretrinnsfilter, som effektivt fjerner pollen, urenheter og lukt. I automodus justerer den viftehastigheten fortløpende etter luftkvaliteten i hjemmet ditt, mens filteret grundig renser luften for brysomme partikler. Filteret har en varighet på opptil 12 måneder, avhengig av miljøet luftrenseren befinner seg i. Når det er på tide å erstatte filteret, vil Flow A3s luftkvalitetsindikator gi deg beskjed. «I en klasse for seg»I en test utført av «TV 2 hjelper deg» i januar 2021 ble Electrolux Flow A3 kåret til suveren testvinner med terningkast seks. Flow A3 var testens klart raskeste og best på både partikler og støv.Du kan se hele testen ved å&nbsp;klikke her. Hvorfor bør man ha luftrenser? Luftrensere er en type produkt som har eksplodert i popularitet de siste årene. Årsaken er helt enkelt alle fordelene et sunt inneklima gir, spesielt for astmatikere og allergikere. Her har vi plukket ut noen av grunnene til hvorfor du bør vurdere å skaffe deg en luftrenser til hjemmet.En luftrenser filtrerer bort bakterier og virus fra omgivelsene sine, som gjør at du er bedre rustet til å holde deg frisk og rask året rundt.Den renser luften for allergener, støv og partikler som forverrer symptomer på allergi og astma.Storbyluft kan inneholde mange farlige stoffer. Et høy tetthet av skadelige partikler i luften har vist seg å bidra til utvikling av astma og svekket lungeutvikling hos barn. Dårlig byluft har blitt sammenlignet med&nbsp;helserisikoen ved røyking.En luftrenser med aktivt kullfilter bidrar til å absorbere uønskede lukter, som røyk, matos, kattesand og kroppslukt.Luftrenseren filtrerer også bort pollen, som gjør livet lettere og søvnen bedre for allergikere – selv midt i den verste pollensesongen.En luftrenser filtrerer i tillegg bort pelsallergener, slik at inneklimaet forbedres for både deg og besøkende i hjem med firbente venner.Kort sagt vil en luftrenser gi deg og dine friskere luft i hjemmet. Oversiktlig kontrollpanel Electrolux Flow A3 har et tydelig og lettfattelig kontrollpanel, som foruten funksjonsknappene viser deg luftkvaliteten i sanntid. De tre buene ved vifteikonet viser viftehastigheten, mens halvmånen rundt av/på-knappen indikerer luftkvaliteten i omgivelsene dine. Lysfarge GrønnGulOransjeRød PM2,5 (μm/m³)* 0–1213–3536–5556&lt; Luftkvalitet Svært høyHøyLavSvært lav *Partikler med aerodynamisk størrelse på 2,5 mikrometer eller mindre Luftrenser 2,7 6 1699 NOK 1699 NewCondition Discontinued
 1. Hjem og fritid
 2. Klima og Varme
 3. Luftrenser