Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Wilfa Lotus – kompakt luftfukter til rom på 20 m²

Wilfa HU-4W

  Art.nr: 1015557
 • Ultrasonisk luftfukter
 • Passer rom på opptil 20 m²
 • Produserer kald damp (200 ml/t)
 • Duftfunksjon
 • Stillegående

Internett

På lager
Fri frakt eller prioritert håndtering?
Se leveringsalternativene dine her.
Info

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Wilfa Lotus er en kompakt, ultrasonisk luftfukter som passer godt inn i hjemmet og bidrar til å motvirke tørr luft. Fyll på vann og la ultrasoniske vibrasjoner piske mikroskopiske vannpartikler opp i luften. Wilfa Lotus er utstyrt med en tank på to liter og kan produsere 200 ml kald damp per time, som gjør den optimal for rom på opptil 20 m². 

Motvirker tørt inneklima

Kulden som setter inn om høsten og vinteren gjør at vi fyrer opp vedovner, peiser og radiatorer for å holde varmen høy. Dette kan bidra til å gjøre luften tørrere enn optimalt, og potensielt være uheldig for oss og hjemmet vårt. I små og mellomstore rom med tørr luft vil en luftfukter som Wilfa Lotus kunne opprettholde en gunstig luftfuktighet selv når det blir varmt og tørt.

Ultrasonisk og stillegående

Wilfa Lotus er stillegående og sjenerer ingen, enten du skal sove, lese eller jobbe. Fordi hinnen som fordunster vannet nettopp vibrerer ultrasonisk og dermed utenfor spekteret av hva vi kan høre, skaper den umerkbare små tåker av damp som absorberes av luften og normaliserer inneklimaet i tørre rom.

Duftfunksjon

Wilfa Lotus kan mer enn å fukte luften. Den er også utstyrt med en funksjon som lar deg helle i noen dråper med selvvalgte eteriske oljer, som etter hvert vil få hele rommet til å preges av yndlingsduften din. Oljedråpene dryppes i enhetens duftsvamp, og Lotus fikser resten.

Egenskaper

 • Kompakt design
 • Kald damp
 • Justerbart fuktighetsnivå
 • Indikator for tom tank
 • Duftfunksjon

Spesifikasjoner

 • 20 W effekt
 • 2 l vanntank
 • Fukter rom på opptil 20 m²
 • 200 ml/t dampkapasitet
 • 10 t bruk ved full tank


Hele 5 års garanti på Wilfa-produkter

Samtlige produkter fra norske Wilfa er bygd for å vare. Faktisk er du sikret hele fem års produsentgaranti hver gang du velger Wilfa. Gjør et trygt kjøp og pryd hjemmet ditt med et apparat du kan stole på!


Hele 5 års garanti på Wilfa-produkter

Samtlige produkter fra norske Wilfa er bygd for å vare. Faktisk er du sikret hele fem års produsentgaranti hver gang du velger Wilfa. Gjør et trygt kjøp og pryd hjemmet ditt med et apparat du kan stole på!

1015557 1015557 Wilfa Wilfa HU-4W 601209 Wilfa Lotus er en kompakt, ultrasonisk luftfukter som passer godt inn i hjemmet og bidrar til å motvirke tørr luft. Fyll på vann og la ultrasoniske vibrasjoner piske mikroskopiske vannpartikler opp i luften. Wilfa Lotus er utstyrt med en tank på to liter og kan produsere 200 ml kald damp per time, som gjør den optimal for rom på opptil 20 m².  Motvirker tørt inneklimaKulden som setter inn om høsten og vinteren gjør at vi fyrer opp vedovner, peiser og radiatorer for å holde varmen høy. Dette kan bidra til å gjøre luften tørrere enn optimalt, og potensielt være uheldig for oss og hjemmet vårt. I små og mellomstore rom med tørr luft vil en luftfukter som Wilfa Lotus kunne opprettholde en gunstig luftfuktighet selv når det blir varmt og tørt.Ultrasonisk og stillegåendeWilfa Lotus er stillegående og sjenerer ingen, enten du skal sove, lese eller jobbe. Fordi hinnen som fordunster vannet nettopp vibrerer ultrasonisk og dermed utenfor spekteret av hva vi kan høre, skaper den umerkbare små tåker av damp som absorberes av luften og normaliserer inneklimaet i tørre rom.DuftfunksjonWilfa Lotus kan mer enn å fukte luften. Den er også utstyrt med en funksjon som lar deg helle i noen dråper med selvvalgte eteriske oljer, som etter hvert vil få hele rommet til å preges av yndlingsduften din. Oljedråpene dryppes i enhetens duftsvamp, og Lotus fikser resten.EgenskaperKompakt designKald dampJusterbart fuktighetsnivåIndikator for tom tankDuftfunksjonSpesifikasjoner20 W effekt2 l vanntankFukter rom på opptil 20 m²200 ml/t dampkapasitet10 t bruk ved full tank Luftfukter 4,8 9 499 NOK 499 NewCondition InStock
 1. Hjem og fritid
 2. Klima og Varme
 3. Luftfukter