Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Trådløs digital regnmåler med alarmfunksjon

Andersson Rain Gauge

  Art.nr: 1011313
 • Måler regnmengde og temperatur
 • LCD-display
 • Selvtømmende regnmåler
 • Trådløs sensor og stasjon
 • 60 meters rekkevidde

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Vil du vite hvor mye regn som falt i natt? Har du en regnmåler, men glemmer å tømme den? Trenger du å ha konkrete data til small-talken om været? Da passer Andersson Rain Gauge digitale regnmåler perfekt for deg. En trådløs, batteridrevet og selvtømmende utendørssensor leser av regnmengde og sender informasjonen til en trådløs innendørs basestasjon. Der får du informasjon om regnmengde og temperaturen både inne- og utendørs servert på et LCD-display med mulighet for å sjekke historisk nedbørsmengde.

Trådløs sensor og basestasjon

Både utendørssensoren og innendørsenheten er trådløse og drives av to AA-batterier hver (ikke inkludert). Regnmåleren (utendørssensoren) plasseres i hagen, på verandaen eller på balkongen, helst ca 1 til 5 meter over bakken for å redusere risikoen for insekter. Sensoren kobles trådløs sammen med basestasjonen og har rekkevidde på opptil 60 meter (fri sikt). Måleenheten er selvtømmende, men det er lurt å rengjøre den regelmessig for å fjerne eventuelle løv, insekter og annen skitt.

Se aktuell og historisk nedbør

Om du er overgjennomsnittlig interessert i nedbør og vær er Anderssons digitale regnmåler perfekt for deg. På innendørsenhetens store LCD-display kan du se tid, dato, ukedag og aktuell temperatur både inne- og utendørs. Du kan også se regnmengde i åtte ulike innstillinger. Trykk på RAIN/ALERT-knappen på baksiden for å bytte mellom følgende modus:

 1. NÅ: Aktuell nedbør.
 2. 1 TIME: Nedbør siste timen.
 3. 24 TIMER: Nedbør siste 24 timer.
 4. I DAG: Akkumulert nedbør fra midnatt til 23:59. Resettes kl 0:00.
 5. 7 DAGER: Nedbør de siste 7 dagene. Resettes hver dag kl 0:00.
 6. MÅNED: Nedbør denne måneden (inneværende måned fra 1.). Resettes den første dagen i ny måned.
 7. ÅR: Total nedbør inneværende år. Starter 1. januar.
 8. TOTALT: Mengden nedbør fra første oppkobling eller siden forrige gjenoppretting til fabrikkinnstillinger av hovedenheten.

Nedbørsvarsling

Ved starten av en regnbyge (NÅ) blinker regndråpeikonene og indikerer at det er nedbør.

Informasjon på LCD-displayet

 1. Alarmikon 1
 2. DCF-signalikon og sommertidsikon
  (DST=Daylight saving time)
 3. Tid
 4. Kumulativt nedbørsstadium
 5. Regnmengde
 6. Regnvarselsikon
 1. Temperatur innendørs
 2. Temperatur utendørs
 3. Sylinderdiagram for nedbørsmengde
 4. Nedbørsverdi for full kopp
 5. Dato
 6. Ukedag
 7. Alarmikon 2

Doble alarmer

Med Andersson Rain Gauge kan du stille inn to separate alarmer med slumrefunksjon. Velg om du vil at de skal gjentas mandag-fredag, lørdag-søndag eller mandag-søndag.

1011313 1011313 Andersson Andersson Rain Gauge EM3551E-DCF Vil du vite hvor mye regn som falt i natt? Har du en regnmåler, men glemmer å tømme den? Trenger du å ha konkrete data til small-talken om været? Da passer Andersson Rain Gauge digitale regnmåler perfekt for deg. En trådløs, batteridrevet og selvtømmende utendørssensor leser av regnmengde og sender informasjonen til en trådløs innendørs basestasjon. Der får du informasjon om regnmengde og temperaturen både inne- og utendørs servert på et LCD-display med mulighet for å sjekke historisk nedbørsmengde.Trådløs sensor og basestasjonBåde utendørssensoren og innendørsenheten er trådløse og drives av to AA-batterier hver (ikke inkludert). Regnmåleren (utendørssensoren) plasseres i hagen, på verandaen eller på balkongen, helst ca 1 til 5 meter over bakken for å redusere risikoen for insekter. Sensoren kobles trådløs sammen med basestasjonen og har rekkevidde på opptil 60 meter (fri sikt). Måleenheten er selvtømmende, men det er lurt å rengjøre den regelmessig for å fjerne eventuelle løv, insekter og annen skitt.Se aktuell og historisk nedbørOm du er overgjennomsnittlig interessert i nedbør og vær er Anderssons digitale regnmåler perfekt for deg. På innendørsenhetens store LCD-display kan du se tid, dato, ukedag og aktuell temperatur både inne- og utendørs. Du kan også se regnmengde i åtte ulike innstillinger. Trykk på RAIN/ALERT-knappen på baksiden for å bytte mellom følgende modus:NÅ: Aktuell nedbør.1 TIME: Nedbør siste timen.24 TIMER: Nedbør siste 24 timer.I DAG: Akkumulert nedbør fra midnatt til 23:59. Resettes kl 0:00.7 DAGER: Nedbør de siste 7 dagene. Resettes hver dag kl 0:00.MÅNED: Nedbør denne måneden (inneværende måned fra 1.). Resettes den første dagen i ny måned.ÅR: Total nedbør inneværende år. Starter 1. januar.TOTALT: Mengden nedbør fra første oppkobling eller siden forrige gjenoppretting til fabrikkinnstillinger av hovedenheten.NedbørsvarslingVed starten av en regnbyge (NÅ) blinker regndråpeikonene og indikerer at det er nedbør.Informasjon på LCD-displayetAlarmikon 1DCF-signalikon og sommertidsikon (DST=Daylight saving time)TidKumulativt nedbørsstadiumRegnmengdeRegnvarselsikonTemperatur innendørsTemperatur utendørsSylinderdiagram for nedbørsmengdeNedbørsverdi for full koppDatoUkedagAlarmikon 2Doble alarmerMed Andersson Rain Gauge kan du stille inn to separate alarmer med slumrefunksjon. Velg om du vil at de skal gjentas mandag-fredag, lørdag-søndag eller mandag-søndag. Klima og Varme 5 2 299 NOK 299 NewCondition InStock
 1. Hjem og fritid
 2. Klima og Varme