Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Universalt vindusett for portable AC

Woods Window Sealing Kit

  Art.nr: 1007979
  • Enkel installasjon
  • Få maksimalt ut av kjølekapasiteten
  • Kompatibel med alle portable AC
  • Holder støv, smuss og insekter borte

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Wood's Window Sealing Kit er et sett for å holde vinduet som slipper fraluftsslangen til portable AC ut tett for insekter og støv og for å redusere mengden varm luft som slipper inn igjen. Dette gir et lavere energiforbruk enn å bare ha slangen liggende ut av et åpent vindu uten et forseglingssett, samt at man slipper alle de fæle insektene som gjerne trekker inn mot lyset når det er mørkt ute.

Enkel å installere

Vindusettet kan installeres mellom vinduet og rammen med veldig lite anstrengelse. Den fleksible og justerbare zip-åpningen gjør det mulig å plassere tettingsluken på alle typer vinduer. Hver og en av åpningene kan nøyaktig tilpasses til slangediameteren takket være glidelåsen, uansett hvilken portabel AC du måtte ha. Monteringsanvisning og produktark ligger under fanen Tekniske spesifikasjoner.

Etter installasjon kan vinduet lukkes uten vanskeligheter.

  • Lengde på settet: 4 meter
  • Åpningsbredde: 39 cm

Merk at dette settet ikke lufttetter vinduet totalt, det reduserer luftgjennomstrømmingen sterkt. 

1007979 Woods Woods Window Sealing Kit WAC_WK Wood's Window Sealing Kit er et sett for å holde vinduet som slipper fraluftsslangen til portable AC ut tett for insekter og støv og for å redusere mengden varm luft som slipper inn igjen. Dette gir et lavere energiforbruk enn å bare ha slangen liggende ut av et åpent vindu uten et forseglingssett, samt at man slipper alle de fæle insektene som gjerne trekker inn mot lyset når det er mørkt ute. Enkel å installere Vindusettet kan installeres mellom vinduet og rammen med veldig lite anstrengelse. Den fleksible og justerbare zip-åpningen gjør det mulig å plassere tettingsluken på alle typer vinduer. Hver og en av åpningene kan nøyaktig tilpasses til slangediameteren takket være glidelåsen, uansett hvilken portabel AC du måtte ha. Monteringsanvisning og produktark ligger under fanen Tekniske spesifikasjoner. Etter installasjon kan vinduet lukkes uten vanskeligheter. Lengde på settet: 4 meterÅpningsbredde: 39 cmMerk at dette settet ikke lufttetter vinduet totalt, det reduserer luftgjennomstrømmingen sterkt.  Aircondition 3,1 23 599 NOK 599 NewCondition InStock
  1. Hjem og fritid
  2. Klima og Varme
  3. Aircondition