Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Aircondition med WiFi for hjem og kontor

Andersson ARC 3.6

  Art.nr: 1006071
  • Kjølekapasitet: 4000 W/14.000 BTU
  • 480 m³/t luftflyt
  • Passer for 22-36 m²
  • Kontrollpanel med display + fjernkontroll
  • For behagelig temperatur og luftfuktighet
  • Maks 2 stk. per kunde

Denne varen er ikke lenger i salg

Du har kommet til et produkt som ikke lenger finnes i sortimentet vårt.

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Andersson ARC 3.6 er en aircondition som gir optimalt innendørsklima til ditt hjem og kontor. Klimaanlegget kjøler og avfukter luften, og med innebygd WiFi kan du styre enheten direkte fra mobilen. Andersson ARC 3.6 har dessuten et kontrollpanel med display samt en fjernkontroll som enkelt lar deg justere og få et behagelig inneklima, uansett hvor varmt det er ute.

Fire innstillinger

ARC 3.6 er din komplette air condition som med sine fire ulike innstillinger kan brukes til å kjøle, vifte, rense og avfukte innendørsluft. Med kjøleinnstilling setter du ønsket romtemperatur og klimaanlegget kjøler innendørsluften og avleder varmluften via røret for utblåsning.
Vifteinnstilling innebærer at luften kun sirkulerer uten å kjøles, mens innstillingen for luftrens drar nytte av det medfølgende HEPA-filteret for å rense luften. Du kan også velge avfuktning for å avfukte luften.
I samtlige innstillinger kan du justere viftehastigheten i tre hastigheter (lav, medium, høy) via kontrollpanelet, fjernkontrollen eller mobilappen Smart life..

Air condition AC Andersson ARC 3.5

Display og fjernkontroll

På oversiden sitter det et kontrollpanel med tydelige og logiske knapper som gjør det lettere med programmering og innstillinger. Et digitalt display viser innstillinger og gjør det hele enda tydeligere. En fjernkontroll følger med. Med den kan du endre viftehastigheter, stille inn ønskede temperaturer og mer. Fjernkontrollen drives av 2x AAA-batterier (medfølger).

WiFi og appkontroll

Klimaanlegget har innebygd WiFi og programvare som lar deg kontrollere den via en app på mobilen eller nettbrettet. Den tillhørende mobilappen PAC-AC Controller er tilgjengelig for gratis nedlastning både i App Store og Google Play.
Når ARC 3.5 er tilkoblet hjemmenettverket og koblingen er satt opp mot mobilappen kan du overvåke og kontrollere utenfor hjemmet med smarttelefonen.
I appen kan du starte og stoppe, velge air condition som innstilling, starte timerfunksjonen, endre viftehastigheter og justere temperaturen - selv om du er på jobb eller sitter i en solstol på ferien.

Air condition AC Andersson ARC 3.5

Flere funksjoner

Via kontrollpanelet, fjernkontrollen eller mobilappen kan du starte/stoppe timerfunksjonen, sette opp søvninnstilling samt svingfunksjon. Med timeren vil ARC 3.6 startes automatisk når innstilt tid oppnås og stenges av når innstilt tid går ut. Klimaanlegget vil kjøre sist brukte program.
Søvninnstilling er bra å bruke når du langsomt ønsker å øke romtemperaturen etter du har lagt deg. Du stiller inn ønsket temperatur og ARC 3.6 vil øke temperaturen 1° i timen under de to følgende timene (totalt øker den maksimalt 2°).
Svingfunksjonen får ventilasjonsgitteret på fremsiden til å svinge frem og tilbake.

Lett å installere

En bruksanvisning med tydelige instruksjoner for å installere klimaanlegget følger med. Også et rør for utblåsning av den varme luften, samt et justerbart installasjonskit for vinduer.
Sørg for at det er en minimumsavstand på 50 cm mellom filtersidene og veggene og objektene rundt.

Air condition AC Andersson ARC 3.5