Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Tøydamper for friske klær uten skrukker eller brett

Philips GC557/30

  Art.nr: 1003422
  • Ekstra stor vanntank på 1,8 l
  • 40 g/min konstant damputslipp
  • Fem dampinnstillinger for forskjellige tøy
  • Fleksibelt damphode
  • Fikser finstasen kjapt og enkelt

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.
1 699,-

Delbetal fra 187,-/mnd Info

Info

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Philips ComfortTouch Steamer GC557/30

Med Philips ComfortTouch GC557/30 stående steamer kan du friske opp garderoben din og forlenge levetiden på klærne dine. Steam alt fra delikate silkeplagg til kasjmirgensere, ullkåper og gardiner, uten fare for svimerker. Det kraftige damputslippet på hele 40 g/min frisker opp dine plagg og fjerner skrukker og bretter. Takket være den store vannbeholderen kan du steame hele garderoben.

Børstetilbehør til tykkere stoffer

Med den varmebeskyttende hansken kan du være sikker på å aldri brenne deg på den varme dampen når du steamer. Ved å bruke børstetilbehøret på tykkere plagg, som jakker og kåper, trenger dampen dypere gjennom tøyfibrene og gir dermed et jevnt og fint resultat. Børstetilbehøret er også perfekt for å friske opp tykke gardiner.

Fem dampinnstillinger for ulike tekstiler

De fem forskjellige dampinnstillingene gjør det enkelt å velge den eksakte innstillingen som plagget behøver. En ullkåpe trenger en kraftigere dampinnstilling, mens et silkeplagg behøver mildere innstilling for å nå ønsket resultat.

Hang&Lock holder hengeren på plass

Den smarte låsefunksjonen sørger for at kleshengeren sitter fast og gir stabilitet når du steamer dine plagg. Heng klærne på den innebygde kleshengeren eller bruk din egen kleshenger rett fra klesskapet. Deretter justerer du den etter din høyde og komfort.

Trygg på delikate tekstiler

Steameren kan brukes på alle tekstiler og er perfekt for plagg som er vanskelige å stryke, eller delikate stoff som kasjmir og silke. Steamerplaten kan trygt presses mot klærne uten risiko for brennmerker.

Går automatisk i standby-modus

For din trygghet går steameren automatisk i standby-modus når vannbeholderen er tom, slik at du slipper å bekymre deg selv om du glemmert å slå den av midt i morgenstresset.

PVC-fri dampslange i silikon

Dampslangen er laget av et silikonmateriale, som er et sikkert og sunt valg til bruk med damp. Dampslangen er helt fri for PVC ettersom familiens helse og sikkerhet kommer først

Ekstra langt steaming board gir bedre resultat fra topp til tå

Ved å steame dine plagg mot et fast underlag får du lettere bort bretter og skrukker. Denne modellen har et ekstra langt steaming board som gir støtte ved f. eks. steaming av kjoler.

Fleksibelt steamerhode for bedre resultat

Med det fleksible steamerhodet får du en optimal vinkel mot plagget når du steamer, noe som underletter bruket og gir et bedre resultat. Denne egenskapen gjør det også enklere å nå nederst på plagget uten å måtte bøye seg ned eller stå i anstrengende stillinger.

1003422 Philips Philips GC557/30 GC557/30 Philips ComfortTouch Steamer GC557/30 Med Philips ComfortTouch GC557/30 stående steamer kan du friske opp garderoben din og forlenge levetiden på klærne dine. Steam alt fra delikate silkeplagg til kasjmirgensere, ullkåper og gardiner, uten fare for svimerker. Det kraftige damputslippet på hele 40 g/min frisker opp dine plagg og fjerner skrukker og bretter. Takket være den store vannbeholderen kan du steame hele garderoben. *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen=""> Børstetilbehør til tykkere stoffer Med den varmebeskyttende hansken kan du være sikker på å aldri brenne deg på den varme dampen når du steamer. Ved å bruke børstetilbehøret på tykkere plagg, som jakker og kåper, trenger dampen dypere gjennom tøyfibrene og gir dermed et jevnt og fint resultat. Børstetilbehøret er også perfekt for å friske opp tykke gardiner. Fem dampinnstillinger for ulike tekstiler De fem forskjellige dampinnstillingene gjør det enkelt å velge den eksakte innstillingen som plagget behøver. En ullkåpe trenger en kraftigere dampinnstilling, mens et silkeplagg behøver mildere innstilling for å nå ønsket resultat. Hang&Lock holder hengeren på plass Den smarte låsefunksjonen sørger for at kleshengeren sitter fast og gir stabilitet når du steamer dine plagg. Heng klærne på den innebygde kleshengeren eller bruk din egen kleshenger rett fra klesskapet. Deretter justerer du den etter din høyde og komfort. Trygg på delikate tekstiler Steameren kan brukes på alle tekstiler og er perfekt for plagg som er vanskelige å stryke, eller delikate stoff som kasjmir og silke. Steamerplaten kan trygt presses mot klærne uten risiko for brennmerker. Går automatisk i standby-modus For din trygghet går steameren automatisk i standby-modus når vannbeholderen er tom, slik at du slipper å bekymre deg selv om du glemmert å slå den av midt i morgenstresset. PVC-fri dampslange i silikon Dampslangen er laget av et silikonmateriale, som er et sikkert og sunt valg til bruk med damp. Dampslangen er helt fri for PVC ettersom familiens helse og sikkerhet kommer først Ekstra langt steaming board gir bedre resultat fra topp til tå Ved å steame dine plagg mot et fast underlag får du lettere bort bretter og skrukker. Denne modellen har et ekstra langt steaming board som gir støtte ved f. eks. steaming av kjoler. Fleksibelt steamerhode for bedre resultat Med det fleksible steamerhodet får du en optimal vinkel mot plagget når du steamer, noe som underletter bruket og gir et bedre resultat. Denne egenskapen gjør det også enklere å nå nederst på plagget uten å måtte bøye seg ned eller stå i anstrengende stillinger. Tøydamper 4,2 49 1699 NOK 1699 NewCondition InStock
  1. Hjem og fritid
  2. Klespleie
  3. Tøydamper