Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Frisk opp og ta vare på favorittplaggene dine

Philips GC524/60

  Art.nr: 1005339
  • 32 g/min konstant damp
  • Tar bort bakterier og lukt
  • 5 dampinnstillinger
  • Ekstra stor vanntank på 1,6 liter
  • Styleboard-tilbehør

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.
Info

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Philips EasyTouch Plus frisker opp alt fra ull og kasjmir til blonder og silke. Den varme dampen myker opp fibrene i stoffet, noe som gjør at plaggene får tilbake formen sin og føles som nye igjen. Den varme dampen både glatter ut skrukker og bretter og dreper bakterier slik at lukter forsvinner, helt perfekt når du vil friske opp yndlingsantrekket ditt. Du forlenger plaggets levetid og slipper i tillegg å vaske det like ofte.

Fem dampinnstillinger for ulike typer tekstiler

Du kan dampe alt fra ull og kasjmir til silke og blonder uten å bekymre deg for at plaggene skal ta skade. Med fem ulike dampinnstillinger blir det lett å velge nøyaktig den innstillingen som plagget krever. Til en ullkåpe kan du velge en litt kraftigere dampinnstilling, mens en silkesinglet kanskje bare trenger en svak innstilling for å oppnå ønsket resultat.

Enkel avkalkingsfunksjon

For å opprettholde optimal ytelse og forlenge tøydamperens levetid er det viktig at EasyTouch Plus med jevne mellomrom. Kontroller at det er lite vann i vanntanken før du begynner. Trekk ut stikkontakten og la tøydamperen avkjøle. Fjern De-Calc-hendelen for å tømme ut vannet og sett den på plass igjen når avkalkingen er fullført.

Ekstra stor vanntank 

Den store, avtakbare vanntanken på 1,6 liter gjør det mulig å dampe flere antrekk uten å måtte etterfylle vann. Tanken er gjennomsiktig og har et stort påfyllingshull som gjør det enkelt å fylle på mer vann.

Forleng favorittplaggenes levetid

Når tøyet dampes, trenger det ikke å vaskes like ofte, ettersom dampen gjenoppretter fibrene i tekstilene og gjør at tøyet bevarer den nye og gode følelsen lenger. Den varme dampen bidrar dessuten til å fjerne ubehagelig lukt. På den måten forlenger du plaggenes levetid og slipper samtidig å vaske like ofte, noe som er bra for naturen. Dampen som avgis, er både kraftig og jevn, slik at det er tilstrekkelig med bare en eller noen få bevegelser for å fjerne de mest gjenstridige skrukker.

Justerbar stang

Stangen til den stående tøydamperen kan justeres for å sikre en god arbeidsstilling for alle. Heng plagget på hengeren øverst på stangen når du bruker tøydamperen, og legg stangen sammen hvis du skal transportere tøydamperen eller sette den til oppbevaring et sted.

For alle plagg 

Bruk tøydamperen på alt fra ull og kasjmir til silke og blonder uten å måtte bekymre deg for brennmerker. Dampen gjør at plagget får igjen sin opprinnelige form og tekstur, noe som ellers kan være vanskelig på ømtålige plagg med et vanlig strykejern.

1005339 1005339 Philips Philips GC524/60 GC524/60 Philips EasyTouch Plus frisker opp alt fra ull og kasjmir til blonder og silke. Den varme dampen myker opp fibrene i stoffet, noe som gjør at plaggene får tilbake formen sin og føles som nye igjen. Den varme dampen både glatter ut skrukker og bretter og dreper bakterier slik at lukter forsvinner, helt perfekt når du vil friske opp yndlingsantrekket ditt. Du forlenger plaggets levetid og slipper i tillegg å vaske det like ofte. *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen> Fem dampinnstillinger for ulike typer tekstiler Du kan dampe alt fra ull og kasjmir til silke og blonder uten å bekymre deg for at plaggene skal ta skade. Med fem ulike dampinnstillinger blir det lett å velge nøyaktig den innstillingen som plagget krever. Til en ullkåpe kan du velge en litt kraftigere dampinnstilling, mens en silkesinglet kanskje bare trenger en svak innstilling for å oppnå ønsket resultat. Enkel avkalkingsfunksjon For å opprettholde optimal ytelse og forlenge tøydamperens levetid er det viktig at EasyTouch Plus med jevne mellomrom. Kontroller at det er lite vann i vanntanken før du begynner. Trekk ut stikkontakten og la tøydamperen avkjøle. Fjern De-Calc-hendelen for å tømme ut vannet og sett den på plass igjen når avkalkingen er fullført. Ekstra stor vanntank  Den store, avtakbare vanntanken på 1,6 liter gjør det mulig å dampe flere antrekk uten å måtte etterfylle vann. Tanken er gjennomsiktig og har et stort påfyllingshull som gjør det enkelt å fylle på mer vann. Forleng favorittplaggenes levetid Når tøyet dampes, trenger det ikke å vaskes like ofte, ettersom dampen gjenoppretter fibrene i tekstilene og gjør at tøyet bevarer den nye og gode følelsen lenger. Den varme dampen bidrar dessuten til å fjerne ubehagelig lukt. På den måten forlenger du plaggenes levetid og slipper samtidig å vaske like ofte, noe som er bra for naturen. Dampen som avgis, er både kraftig og jevn, slik at det er tilstrekkelig med bare en eller noen få bevegelser for å fjerne de mest gjenstridige skrukker. Justerbar stang Stangen til den stående tøydamperen kan justeres for å sikre en god arbeidsstilling for alle. Heng plagget på hengeren øverst på stangen når du bruker tøydamperen, og legg stangen sammen hvis du skal transportere tøydamperen eller sette den til oppbevaring et sted. For alle plagg  Bruk tøydamperen på alt fra ull og kasjmir til silke og blonder uten å måtte bekymre deg for brennmerker. Dampen gjør at plagget får igjen sin opprinnelige form og tekstur, noe som ellers kan være vanskelig på ømtålige plagg med et vanlig strykejern. Tøydamper 4,4 46 989 NOK 989 NewCondition InStock
  1. Hjem og fritid
  2. Klespleie
  3. Tøydamper