Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Håndholdt dampstrykejern for friske klær

Philips GC351/20

  Art.nr: 1003420
  • Konstant damputslipp på 20 g/min
  • Tar bort bakterier og lukt
  • Stor vanntank på 70 ml
  • Forlenger levetiden på dine klær
  • Ingen strykebrett trengs

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.
Info

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Med Philips Steam & Go GC351/20 kan du friske opp garderoben din og forlenge levetiden på dine klær. Steam alt fra delikate silkeplagg til kasjmirgensere, ullkåper og gardiner, uten fare for svimerker. Det blir ikke bare lettere å ta bare på klærne dine, du slipper også maset med å dra frem strykebrettet. 

Konstant damputslipp på 20 g/min

Mengden damp steameren slipper ut avgjør hvor kraftfull den er. Jo høyere damputslipp, jo raskere og bedre resultat. Denne steameren gir konstant damputslipp på 20 g/min.

Børstetilbehør til tykkere stoffer

Med den varmebeskyttende hansken kan du være sikker på å aldri brenne deg på den varme dampen når du steamer. Ved å bruke børstetilbehøret på tykkere plagg, som jakker og kåper, trenger dampen dypere gjennom tøyfibrene og gir dermed et jevnt og fint resultat. Børstetilbehøret er også perfekt for å friske opp tykke gardiner.

Trygg å bruke på delikate tekstiler som kasjmir og silke

Steameren kan brukes på alle slags tekstiler, og er perfekt for plagg som er vanskelige å stryke og delikate tekstiler som kasjmir og silke. Steamerplaten kan trygt presses mot klærne uten fare for brennmerker

Det er ikke nødvendig med strykebrett

Med en steamer slipper du maset med å dra fram strykebrettet. I stedet steamer du klærne raskt og enkelt direkte på kleshengeren.

Kompakt design for enkel bruk og oppbevaring

Takket være det kompakte designet er steameren behagelig å holde i og enkel å bruke. Steameren får enkelt plass i vesken og er perfekt å ha med seg på helgetur eller jobbreise.

Avtakbar vannbeholder på 70 ml

Med en større vannbeholder på 70 ml kan du steame et helt outfit før du trenger å fylle på mer vann. Når du går tom for vann kan du enkelt løsne vannbeholderen og fylle den under springen.

3 m ledning for lengre rekkevidde og enklere bruk

Med en ledning på tre meter kan du enkelt bruke din steamer der det passer deg - på badet, i soverommet eller i ditt walk-in closet.

Den varme dampen gjør at 99,9%* av bakteriene dør

Takket være den varme dampen fra steameren dør opptil 99,9% av alle bakterier*. Dette innebærer at odører og vond lukt som f. eks. røyking og svette forsvinner. Du slipper derfor å vaske klærne hver gang de bare trenger en oppfrisking, og unngår dermed både å vaske de for ofte og dyre renseriregninger. Så enkelt er det å forlenge livet til dine plagg!

1003420 1003420 Philips Philips GC351/20 GC351/20 Med Philips Steam & Go GC351/20 kan du friske opp garderoben din og forlenge levetiden på dine klær. Steam alt fra delikate silkeplagg til kasjmirgensere, ullkåper og gardiner, uten fare for svimerker. Det blir ikke bare lettere å ta bare på klærne dine, du slipper også maset med å dra frem strykebrettet.  Konstant damputslipp på 20 g/min Mengden damp steameren slipper ut avgjør hvor kraftfull den er. Jo høyere damputslipp, jo raskere og bedre resultat. Denne steameren gir konstant damputslipp på 20 g/min. Børstetilbehør til tykkere stoffer Med den varmebeskyttende hansken kan du være sikker på å aldri brenne deg på den varme dampen når du steamer. Ved å bruke børstetilbehøret på tykkere plagg, som jakker og kåper, trenger dampen dypere gjennom tøyfibrene og gir dermed et jevnt og fint resultat. Børstetilbehøret er også perfekt for å friske opp tykke gardiner. Trygg å bruke på delikate tekstiler som kasjmir og silke Steameren kan brukes på alle slags tekstiler, og er perfekt for plagg som er vanskelige å stryke og delikate tekstiler som kasjmir og silke. Steamerplaten kan trygt presses mot klærne uten fare for brennmerker Det er ikke nødvendig med strykebrett Med en steamer slipper du maset med å dra fram strykebrettet. I stedet steamer du klærne raskt og enkelt direkte på kleshengeren. Kompakt design for enkel bruk og oppbevaring Takket være det kompakte designet er steameren behagelig å holde i og enkel å bruke. Steameren får enkelt plass i vesken og er perfekt å ha med seg på helgetur eller jobbreise. Avtakbar vannbeholder på 70 ml Med en større vannbeholder på 70 ml kan du steame et helt outfit før du trenger å fylle på mer vann. Når du går tom for vann kan du enkelt løsne vannbeholderen og fylle den under springen. 3 m ledning for lengre rekkevidde og enklere bruk Med en ledning på tre meter kan du enkelt bruke din steamer der det passer deg - på badet, i soverommet eller i ditt walk-in closet. Den varme dampen gjør at 99,9%* av bakteriene dør Takket være den varme dampen fra steameren dør opptil 99,9% av alle bakterier*. Dette innebærer at odører og vond lukt som f. eks. røyking og svette forsvinner. Du slipper derfor å vaske klærne hver gang de bare trenger en oppfrisking, og unngår dermed både å vaske de for ofte og dyre renseriregninger. Så enkelt er det å forlenge livet til dine plagg! Tøydamper 4,3 46 499 NOK 499 NewCondition InStock
  1. Hjem og fritid
  2. Klespleie
  3. Tøydamper