Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Klassisk Singer symaskin med LED-lys og fotsensor

Singer Model One

  Art.nr: 233547
  • 24 forskjellige sømmer
  • 13 stk. nålposisjoner
  • Automatisk og justerbar trådspenning
  • 3 stk. StayBright LED-arbeidslys

Internett

Forventet på lager: 28.12.2020
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.

Denne varen selges kun på internett.

2 990,-

Delbetal fra 294,-/mnd Info

Info

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Allsidige Singer One

Singer One er en brukervennlig elektronisk symaskin som gjør sying og håndarbeid morsomt, med massevis av valgmuligheter til prosjektene dine. Maskinen har 24 innebygde sømmer til all slags stoff, slik at du enkelt kan plukke ut sømmen du ønsker og la maskinen stille inn stingstørrelsen. One hjelper deg med effektivisere sytiden og oppnå optimale resultater på alt fra puter og gardiner til lappetepper og ballkjoler.

Knappehullssøm

Knappehullsøm er en enkel ettrinnsprosess som gir et optimalt resultat hver gang. Hver side av knappehullet sys i samme retning og skaper et vakkert balansert knappehull. Med Singer One kan du velge mellom 3 forskjellige knappehullsømmer.

Fotsensor

Forsikre deg om at pressfoten er i modus for en enkel start. Maskinen starter ikke brått, men gir deg et varsel med en pipelyd om foten ikke er senket og klar.

LED-arbeidslys

Singer One leveres med ikke bare ett, men tre separate LED-lys, slik at du minimerer skygger og får maksimal oversikt mens du syr. Dermed oppdager du raskt ujevnheter i stoffet og får en vellykket søm – hver gang.

233547 233547 Singer Singer Model One ONE Allsidige Singer One Singer One er en brukervennlig elektronisk symaskin som gjør sying og håndarbeid morsomt, med massevis av valgmuligheter til prosjektene dine. Maskinen har 24 innebygde sømmer til all slags stoff, slik at du enkelt kan plukke ut sømmen du ønsker og la maskinen stille inn stingstørrelsen. One hjelper deg med effektivisere sytiden og oppnå optimale resultater på alt fra puter og gardiner til lappetepper og ballkjoler. *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen> Knappehullssøm Knappehullsøm er en enkel ettrinnsprosess som gir et optimalt resultat hver gang. Hver side av knappehullet sys i samme retning og skaper et vakkert balansert knappehull. Med Singer One kan du velge mellom 3 forskjellige knappehullsømmer. Fotsensor Forsikre deg om at pressfoten er i modus for en enkel start. Maskinen starter ikke brått, men gir deg et varsel med en pipelyd om foten ikke er senket og klar. LED-arbeidslys Singer One leveres med ikke bare ett, men tre separate LED-lys, slik at du minimerer skygger og får maksimal oversikt mens du syr. Dermed oppdager du raskt ujevnheter i stoffet og får en vellykket søm – hver gang. Symaskiner 4,7 10 2990 NOK 2990 NewCondition PreOrder
  1. Hjem og fritid
  2. Klespleie
  3. Symaskiner