Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Symaskin med hele 225 sømmer og LCD-display

Singer 7470

  Art.nr: 161124
  • 225 sømmer
  • One-Touch sømvalg
  • Automatisk trådstrammer
  • Låsing for dobbelt nål
  • Grafisk LCD display

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.

Denne varen selges kun på internett.

4 190,-

Delbetal fra 394,-/mnd Info

Info

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Singer 7470 - Symaskin med hele 225 sømmer og LCD-display

Singer er verdens mest kjente symaskinsmerke og produserer symaskiner av veldig høy kvalitet med funksjoner som er enkle å forstå og bruke, dette til en meget bra pris. Singer 7470 er en brukervennlig symaskin og kan derfor brukes av nybegynnere og de mer erfarne. Symaskinen har blitt utstyrt med SwiftSmart nåletreder som gjør det raskt og enkelt å tre tråden.

Singer 7470 har utrolige 225 ulike sømmetyper, direktevalg av sømmer, alfabet og minnefunksjon. Den har hele 7 stk 1-trinns knappehull, en bred LCD-display og låsing for dobbelt nål. Sømmeguiden på siden gjør det enkelt å holde orden på de ulike sømmene. Symaskinen har blitt utstyrt med 2 LED-lamper og automatisk trådspenning. Med Drop&Sew spolesystem blir det enkelt å dra opp undertråden og begynne å sy.

161124 161124 Singer Singer 7470 7470 Singer 7470 - Symaskin med hele 225 sømmer og LCD-display Singer er verdens mest kjente symaskinsmerke og produserer symaskiner av veldig høy kvalitet med funksjoner som er enkle å forstå og bruke, dette til en meget bra pris. Singer 7470 er en brukervennlig symaskin og kan derfor brukes av nybegynnere og de mer erfarne. Symaskinen har blitt utstyrt med SwiftSmart nåletreder som gjør det raskt og enkelt å tre tråden. Singer 7470 har utrolige 225 ulike sømmetyper, direktevalg av sømmer, alfabet og minnefunksjon. Den har hele 7 stk 1-trinns knappehull, en bred LCD-display og låsing for dobbelt nål. Sømmeguiden på siden gjør det enkelt å holde orden på de ulike sømmene. Symaskinen har blitt utstyrt med 2 LED-lamper og automatisk trådspenning. Med Drop&Sew spolesystem blir det enkelt å dra opp undertråden og begynne å sy. Symaskiner 3,7 3 4190 NOK 4190 NewCondition InStock
  1. Hjem og fritid
  2. Klespleie
  3. Symaskiner