Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Elektronisk symaskin med 20 innebygde sømmer

Brother DS120S

  Art.nr: 1004379
 • Lett og kompakt datastyrt symaskin
 • Sterk motor godt egnet for tykt stoff
 • Automatisk nåltreder
 • LED-lampe
 • Toppmatet spole

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.
2 799,-

Delbetal fra 278,-/mnd Info

Info

Tilbehør

Produktanmeldelser

Produktbeskrivelse

Brother DS120s er en kompakt elektronisk symaskin med datastyrte funksjoner som passer både nybegynnere og mer erfarne sy-entusiaster. Den kraftige motoren er i stand til å sy selv tyngre stoff som jeans, og et godt utviklet matesystem som gjør det enkelt å sy i både tynne og tykke stoffer. Maskinen har både LCD-skjermen, sterkt LED lys og 20 innebygde typer sømmer som gjør det enkelt og morsomt å bruke DS120s.

Enkel symasking med mange funksjoner

Uansett om du ønsker en brukervennlig symasking for enkel sying for å fikse eller lage klær hjemme, eller mer avansert symaskin, passer Brother DS120s utmerket. En lyssterk LCD-skjerm gjør det enkelt å velge mellom 20 forskjellige sømmønstre, hvorav flere dekorative sømmer og masker kan piffe opp hvilket som helst plagg i klesskapet.

Friarmen som er tilgjengelig på alle Brother-symaskiner er ideell for sying av ermer, bukser og andre tubeformede prosjekter. Maskinen er også utstyrt med 3 stk ettstegs-knapphull.

Automatisk nåltreder

Synes du det er vanskelig å tre en symaskin? Fremfor alt, å få tråden gjennom det lille nåløyet?

Med Brother DS120s kunne det ikke være enklere. Takket være den smarte nåle-tråderen som trekker tråden gjennom nålen for deg, er det kjempelett å komme igang.

Egenskaper for Brother DS120s

 • Lett og kompakt datastyrt symaskin
 • Automatisk nåltreder
 • Utmerket som kurs- eller ekstramaskin
 • Sterk motor - sy i jeans og hardere materiale
 • 20 innebygde sømmer
 • Ekstra sterkt LED-lys
 • Rask toppmontert spole for enkel treding
 • Lengde- og breddejustering
1004379 1004379 Brother Brother DS120S DS-120 Brother DS120s er en kompakt elektronisk symaskin med datastyrte funksjoner som passer både nybegynnere og mer erfarne sy-entusiaster. Den kraftige motoren er i stand til å sy selv tyngre stoff som jeans, og et godt utviklet matesystem som gjør det enkelt å sy i både tynne og tykke stoffer. Maskinen har både LCD-skjermen, sterkt LED lys og 20 innebygde typer sømmer som gjør det enkelt og morsomt å bruke DS120s. Enkel symasking med mange funksjoner Uansett om du ønsker en brukervennlig symasking for enkel sying for å fikse eller lage klær hjemme, eller mer avansert symaskin, passer Brother DS120s utmerket. En lyssterk LCD-skjerm gjør det enkelt å velge mellom 20 forskjellige sømmønstre, hvorav flere dekorative sømmer og masker kan piffe opp hvilket som helst plagg i klesskapet.Friarmen som er tilgjengelig på alle Brother-symaskiner er ideell for sying av ermer, bukser og andre tubeformede prosjekter. Maskinen er også utstyrt med 3 stk ettstegs-knapphull. Automatisk nåltreder Synes du det er vanskelig å tre en symaskin? Fremfor alt, å få tråden gjennom det lille nåløyet? Med Brother DS120s kunne det ikke være enklere. Takket være den smarte nåle-tråderen som trekker tråden gjennom nålen for deg, er det kjempelett å komme igang. Egenskaper for Brother DS120s Lett og kompakt datastyrt symaskinAutomatisk nåltrederUtmerket som kurs- eller ekstramaskinSterk motor - sy i jeans og hardere materiale20 innebygde sømmerEkstra sterkt LED-lysRask toppmontert spole for enkel tredingLengde- og breddejustering Symaskiner 4,9 13 2799 NOK 2799 NewCondition InStock
 1. Hjem og fritid
 2. Klespleie
 3. Symaskiner