Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Dampstrykejern med konstant høyt damputslipp

Philips PowerLife GC2998/80

  Art.nr: 249635
  • 2400 W
  • 45 g/min konstant damp
  • Oppfølger til Philips' testvinner
  • Dampstøt på 170 g
  • SteamGlide-strykesåle

Internett

På lager
Fri frakt eller prioritert håndtering?
Se leveringsalternativene dine her.
Info

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Philips PowerLife GC2998/80 er erstatteren til Philips testvinnende dampstrykejern GC2988 som akkurat som sin forgjenger har et konstant høyt damputslipp og kraftig dampstøt. SteamGlide-strykesålen har en fire ganger lengre livslengde og smart dryppstopp som forhindrer lekkasje. Philips PowerLife GC2998/80 er dampstrykejernet for deg som vil ha et pålitelig strykejern som holder dag inn og dag ut, og det klarer de mest krevende rynkene på klærne. 

Kraftig ytelse og førsteklasses strykesåle

Det kraftfulle strykejernet på 2400 Watt varmes raskt opp og har en kraftfull ytelse. Strykejernet har også en stor vanntank på 320 ml og en lang ledning på 2 m for å gjøre strykingen enda enklere. Philip sin eksklusive SteamGlide-strykesåle beveger seg enkelt over alle typer. Et robust femlags-belegg, inklusiv anti-korrosjonsbase gir sålen fire ganger lengre livslengde sammenliknet med Philips non-stick-strykesåle, samt at den blir ripebestandig. 

Konstant høyt damputslipp med dampstøt

GC2998 har et konstant høyt damputslipp på 45 gr/min som gir en kraftig og jevn ytelse. Det bidrar til at dine klær  ikke blir skittene like raskt og holder seg  fine lengre. For de virkelig vanskelige rynkene kan du trykke frem et ekstra kraftig dampstøt på 170 gr som trenger dypere inn i tøyet. 

Innebygget anitkalkfunksjon

Dette dampstrykejernet fylles med vanlig kranvann og har en innebygget antikalkfunksjon som fjerner kalk og bevarer topp ytelse.

Vertikal dampfunksjon

Den vertikale dampfunksjonen gjør at klærne kan friskes opp direkte på kleshengeren. Dampen fjerner skrukker, forbedrer utseendet og fjerner lukt fra tekstilen, praktisk når du vil friske opp for eksempel hengende gardiner. Funksjonen for vertikal damp kan brukes uten strykebrett.

Automatisk avstenging og dryppstopp

Bruker du plutselig å innse at du er usikker på om du dro ut stikkontakten til strykejernet? Philips PowerLife GC2998 har automatisk avstenging, som innebærer at dersom det plasseres stående på halsstøtten skrus det av etter 8 minutter. Om det forlates ubevoktet med strykesålen ned eller på siden stenges det av kun etter 30 sekunder. Halsstøtten er ekstra stor og gir derfor ekstra bra stabilitet.

Takket være dryppstopp-systemet kan du enkelt stryke ømfintlige klær ved lav temperatur uten å trenge å uroe deg for vannflekker.

249635 249635 Philips Philips PowerLife GC2998/80 Gc2998/80 Philips PowerLife GC2998/80 er erstatteren til Philips testvinnende dampstrykejern GC2988 som akkurat som sin forgjenger har et konstant høyt damputslipp og kraftig dampstøt. SteamGlide-strykesålen har en fire ganger lengre livslengde og smart dryppstopp som forhindrer lekkasje. Philips PowerLife GC2998/80 er dampstrykejernet for deg som vil ha et pålitelig strykejern som holder dag inn og dag ut, og det klarer de mest krevende rynkene på klærne.  *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen> Kraftig ytelse og førsteklasses strykesåle Det kraftfulle strykejernet på 2400 Watt varmes raskt opp og har en kraftfull ytelse. Strykejernet har også en stor vanntank på 320 ml og en lang ledning på 2 m for å gjøre strykingen enda enklere. Philip sin eksklusive SteamGlide-strykesåle beveger seg enkelt over alle typer. Et robust femlags-belegg, inklusiv anti-korrosjonsbase gir sålen fire ganger lengre livslengde sammenliknet med Philips non-stick-strykesåle, samt at den blir ripebestandig.  Konstant høyt damputslipp med dampstøt GC2998 har et konstant høyt damputslipp på 45 gr/min som gir en kraftig og jevn ytelse. Det bidrar til at dine klær  ikke blir skittene like raskt og holder seg  fine lengre. For de virkelig vanskelige rynkene kan du trykke frem et ekstra kraftig dampstøt på 170 gr som trenger dypere inn i tøyet.  Innebygget anitkalkfunksjon Dette dampstrykejernet fylles med vanlig kranvann og har en innebygget antikalkfunksjon som fjerner kalk og bevarer topp ytelse. Vertikal dampfunksjon Den vertikale dampfunksjonen gjør at klærne kan friskes opp direkte på kleshengeren. Dampen fjerner skrukker, forbedrer utseendet og fjerner lukt fra tekstilen, praktisk når du vil friske opp for eksempel hengende gardiner. Funksjonen for vertikal damp kan brukes uten strykebrett. Automatisk avstenging og dryppstopp Bruker du plutselig å innse at du er usikker på om du dro ut stikkontakten til strykejernet? Philips PowerLife GC2998 har automatisk avstenging, som innebærer at dersom det plasseres stående på halsstøtten skrus det av etter 8 minutter. Om det forlates ubevoktet med strykesålen ned eller på siden stenges det av kun etter 30 sekunder. Halsstøtten er ekstra stor og gir derfor ekstra bra stabilitet. Takket være dryppstopp-systemet kan du enkelt stryke ømfintlige klær ved lav temperatur uten å trenge å uroe deg for vannflekker. Strykejern 4,4 22 649 NOK 649 NewCondition InStock
  1. Hjem og fritid
  2. Klespleie
  3. Strykejern