Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Dampstrykejern for et raskt og perfekt resultat

Philips GC9615/20

  Art.nr: 1007702
  • Kraftig og konstant damp
  • Automatisk avstenging
  • OptimalTemp-teknologi
  • Avtakbar vannbeholder på 1,8 l
  • T-ionicGlide-strykesåle

Internett

På lager
Fri frakt eller prioritert håndtering?
Se leveringsalternativene dine her.

Denne varen selges kun på internett.

2 779,-

Delbetal fra 277,-/mnd. Info

Info

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Philips mest populære dampstation blir enda bedre med arvtakeren i serien PerfectCare Elite. Stryk alt fra jeans til silke uten å endre temperatur, takket være OptimalTEMP-teknologien. Den avtakbare vanntanken er enkel å fylle når som helst, uten at du behøver å slå av strykejernet. Med den automatiske avstengingsfunksjonen slår automatisk av strykejernet med dampgenerator hvis det ikke er brukt på noen minutter.

OptimalTemp-teknologi

Stryk alt fra jeans til silke uten å måtte endre innstilling, takket være OptimalTemp-teknologien. En forhåndsinnstilt temperatur kombinert med damp er optimalt for alle strykbare materialer, og du trenger derfor ikke å tilpasse temperaturen. Perfekt resultat uten problem – garantert ingen brennmerker! 

Ekstra dampstøt

Stryk raskt og effektivt med revolusjonerende teknologi. Den kraftige og konstante dampen takler selv vanskelige skrukker, og tykkere stoffer blir fort slette. Du kan også benytte et ekstra dampstøt, noe som er perfekt for vertikal damp eller gjenstridige skrukker.

Philips strykesåle

Opplev suveren glideevne for enklere og raskere stryking. T-ionicGlide er Philips beste strykesåle, med en base i rustfritt stål som er hardere og mer holdbar enn aluminium. Den har et innebygd titanoksidlag som gir høy ripebestandighet. Den gjennomtenkte formen og ventilasjonshullene gir enda bedre dampfordeling og raskere fjerning av skrukker.

Avkalkingssystem

Oppnå maksimal dampytelse ved å avkalke dampstasjonen regelmessig. Funksjonen for enkel avkalking er den beste måten å fjerne kalkavleiringer på, og forlenge levetiden på strykejernet med dampgenerator. Strykejernet varsler med både lys og lyd når tiden er inne for rengjøring og avkalking. Når strykejernet er avkjølt, fjerner du bare lokket på den enkle avkalkingsfunksjonen, samler opp skittent vann og kalkavleiringer i en kopp og tømmer det ut.

Avtakbar vanntank

en avtakbare vanntanken er enkel å fylle når som helst, uten at du behøver å slå av strykejernet. Den har et stort påfyllingshull, slik at den kan fylles under kranen. Den har en kapasitet på 1,8 l og kan brukes i opptil to timer uten påfylling.

1007702 1007702 Philips Philips GC9615/20 GC9615/20 Philips mest populære dampstation blir enda bedre med arvtakeren i serien PerfectCare Elite. Stryk alt fra jeans til silke uten å endre temperatur, takket være OptimalTEMP-teknologien. Den avtakbare vanntanken er enkel å fylle når som helst, uten at du behøver å slå av strykejernet. Med den automatiske avstengingsfunksjonen slår automatisk av strykejernet med dampgenerator hvis det ikke er brukt på noen minutter. OptimalTemp-teknologi Stryk alt fra jeans til silke uten å måtte endre innstilling, takket være OptimalTemp-teknologien. En forhåndsinnstilt temperatur kombinert med damp er optimalt for alle strykbare materialer, og du trenger derfor ikke å tilpasse temperaturen. Perfekt resultat uten problem – garantert ingen brennmerker!  Ekstra dampstøt Stryk raskt og effektivt med revolusjonerende teknologi. Den kraftige og konstante dampen takler selv vanskelige skrukker, og tykkere stoffer blir fort slette. Du kan også benytte et ekstra dampstøt, noe som er perfekt for vertikal damp eller gjenstridige skrukker. Philips strykesåle Opplev suveren glideevne for enklere og raskere stryking. T-ionicGlide er Philips beste strykesåle, med en base i rustfritt stål som er hardere og mer holdbar enn aluminium. Den har et innebygd titanoksidlag som gir høy ripebestandighet. Den gjennomtenkte formen og ventilasjonshullene gir enda bedre dampfordeling og raskere fjerning av skrukker. Avkalkingssystem Oppnå maksimal dampytelse ved å avkalke dampstasjonen regelmessig. Funksjonen for enkel avkalking er den beste måten å fjerne kalkavleiringer på, og forlenge levetiden på strykejernet med dampgenerator. Strykejernet varsler med både lys og lyd når tiden er inne for rengjøring og avkalking. Når strykejernet er avkjølt, fjerner du bare lokket på den enkle avkalkingsfunksjonen, samler opp skittent vann og kalkavleiringer i en kopp og tømmer det ut. Avtakbar vanntank en avtakbare vanntanken er enkel å fylle når som helst, uten at du behøver å slå av strykejernet. Den har et stort påfyllingshull, slik at den kan fylles under kranen. Den har en kapasitet på 1,8 l og kan brukes i opptil to timer uten påfylling. Strykejern 4,6 72 2779 NOK 2779 NewCondition InStock
  1. Hjem og fritid
  2. Klespleie
  3. Strykejern