Kompakt, robust og rask vannkoker

Philips HD9348/10

  Art.nr: 1005344
 • 2000 W
 • Kapasitet: 1 liter
 • Sikkerhetssystem mot tørrkoking
 • 360 ° piruettbase
 • Slitesterkt rustfritt stål

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Philips HD9348/10 er laget i slitesterkt rustfritt stål, og bygget for lang levetid. Den kommer med en kapasitet på 1 liter, indikatorlampe og mange andre smarte funksjoner. En kompakt og robust vannkoker som gjør jobben sin.

Kompakt design

Gjør at du på en raskere måte kan koke bare det vannet du trenger, samtidig som den tar mindre plass på benken.

360 ° piruettbase

Trådløs 360° piruettbase for enkel løfting og plassering. Lampen som er installert i av/på-knappen, viser når hurtigkokeren er slått på.

Mikromaskefilter

Det avtakbare mikromaskefilteret på tuten stopper alle kalkpartikler på over 200 mikron og sikrer at vannet du heller i koppen, er rent.

Sikkerhetssystem mot tørrkoking

Hurtigkokeren slår seg automatisk av når vannet er kokt, når den er løftet av sokkelen eller når det er for lite vann i den, slik at du unngår tørrkoking.

Vannivåindikator er enkel å lese og viser koppvolum

Vannivåindikatoren er enkel å lese under håndtaket. Énkoppsindikatoren som lar deg koke den mengden vann du trenger, og dermed spare energi og vann, bidrar til et bedre miljø

Se også

Appstøtte

(1 stk)
 • 1800 W effekt
 • 1,5 liters kapasitet
 • Nøyaktig temperatur-innstilling via app

589,-

Se også

Appstøtte

(1 stk)
 • 1800 W effekt
 • 1,5 liters kapasitet
 • Nøyaktig temperatur-innstilling via app

589,-

1005344 Philips Philips HD9348/10 HD9348/10 Philips HD9348/10 er laget i slitesterkt rustfritt stål, og bygget for lang levetid. Den kommer med en kapasitet på 1 liter, indikatorlampe og mange andre smarte funksjoner. En kompakt og robust vannkoker som gjør jobben sin. Kompakt design Gjør at du på en raskere måte kan koke bare det vannet du trenger, samtidig som den tar mindre plass på benken. 360 ° piruettbase Trådløs 360° piruettbase for enkel løfting og plassering. Lampen som er installert i av/på-knappen, viser når hurtigkokeren er slått på. Mikromaskefilter Det avtakbare mikromaskefilteret på tuten stopper alle kalkpartikler på over 200 mikron og sikrer at vannet du heller i koppen, er rent. Sikkerhetssystem mot tørrkoking Hurtigkokeren slår seg automatisk av når vannet er kokt, når den er løftet av sokkelen eller når det er for lite vann i den, slik at du unngår tørrkoking. Vannivåindikator er enkel å lese og viser koppvolum Vannivåindikatoren er enkel å lese under håndtaket. Énkoppsindikatoren som lar deg koke den mengden vann du trenger, og dermed spare energi og vann, bidrar til et bedre miljø Vannkoker 4,8 8 449 NOK 449 NewCondition InStock
 1. Hjem og fritid
 2. Kjøkkenapparater og Kjøkkenutstyr
 3. Vannkoker