Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Vannkoker i rustfritt stål

Andersson WRK 2.4

  Art.nr: 203306
  • Effekt: 2200 W
  • Automatisk avstenging
  • 360º kontaktplate
  • Kapasitet: 1,7 liter
  • Rustfritt stål

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Andersson WRK 2.4

Andersson WRK 2.4 er en vannkoker med en kapasitet på 1,7 liter, hvilket gir deg muligheten til å servere mange personer på en gang.

Et innebygget vannfilter i pipen sikrer at du får rent vann og slipper eventuelle kalkavleiringer. Når vannet begynner å koke, slår vannkokeren seg automatisk av slik at du ikke trenger å stå og passe på den. På siden av vannkokeren er det markert ulike mål, så du vet hvor mye du fyller på.

I tillegg vil målene på siden av vannkokeren lyse blått mens vannet står til koking, grunnet at det sitter en blå led-lampe der.

203306 203306 Andersson Andersson WRK 2.4 WRK 2.4 Andersson WRK 2.4 Andersson WRK 2.4 er en vannkoker med en kapasitet på 1,7 liter, hvilket gir deg muligheten til å servere mange personer på en gang. Et innebygget vannfilter i pipen sikrer at du får rent vann og slipper eventuelle kalkavleiringer. Når vannet begynner å koke, slår vannkokeren seg automatisk av slik at du ikke trenger å stå og passe på den. På siden av vannkokeren er det markert ulike mål, så du vet hvor mye du fyller på. I tillegg vil målene på siden av vannkokeren lyse blått mens vannet står til koking, grunnet at det sitter en blå led-lampe der. Vannkoker 4,2 19 399 NOK 399 NewCondition InStock
  1. Hjem og fritid
  2. Kjøkkenapparater og Kjøkkenutstyr
  3. Vannkoker