Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Dobbelt vaffeljern med teflonbelegg

Wilfa WAD-619B

  Art.nr: 199210
  • 1700 W effekt
  • Ekstra tykke vafler
  • Dobbelt teflonbelegg
  • Innebygd ledningsoppbevaring
  • Luftehull
Info

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Wilfa WAD-619B

Dobbelt vaffeljern fra Wilfa i lekkert svart design. Utstyrt med non-stick-belegg for enkel steking og rengjøring, og luftehull som slipper ut luft mens du steker vaflene. Slik får du et sprøtt og luftig resultat. Sporene er dessuten ekstra dype, slik at du får ekstra tykke vafler.

Signallamper

Vaffeljernet har en signallampe som indikerer når vaflene er ferdigstekte.

Justerbar temperatur

Vaffeljernet har trinnløs varmeinnstilling, så du alltid har kontroll på varmen og får vaflene akkurat slik du ønsker.

Luftehull

På vaffeljernets kanter er det luftehull som slipper ut luft under stekingen. Resultatet blir sprø og luftige vafler.

Teflonbelegg

Varmeplatene er utstyrt med teflonbelegg som gjør at vaffelrøren ikke brenner seg fast, og det blir enkelt å rengjøre jernet etter bruk. Bare tørk det av med en fuktig klut.

199210 Wilfa Wilfa WAD-619B 602729 Wilfa WAD-619B Dobbelt vaffeljern fra Wilfa i lekkert svart design. Utstyrt med non-stick-belegg for enkel steking og rengjøring, og luftehull som slipper ut luft mens du steker vaflene. Slik får du et sprøtt og luftig resultat. Sporene er dessuten ekstra dype, slik at du får ekstra tykke vafler. Signallamper Vaffeljernet har en signallampe som indikerer når vaflene er ferdigstekte. Justerbar temperatur Vaffeljernet har trinnløs varmeinnstilling, så du alltid har kontroll på varmen og får vaflene akkurat slik du ønsker. Luftehull På vaffeljernets kanter er det luftehull som slipper ut luft under stekingen. Resultatet blir sprø og luftige vafler. Teflonbelegg Varmeplatene er utstyrt med teflonbelegg som gjør at vaffelrøren ikke brenner seg fast, og det blir enkelt å rengjøre jernet etter bruk. Bare tørk det av med en fuktig klut. Vaffeljern 4,9 10 779 NOK 779 NewCondition InStock
  1. Hjem & Fritid
  2. Kjøkkenapparater & Kjøkkenutstyr
  3. Vaffeljern