Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Vaffeljern med indikatorlampe og non-stick-belegg

Andersson WMR 1.3

  Art.nr: 224070
  • 500 W effekt
  • Non-stick-belegg
  • Indikatorlys

Denne varen er ikke lenger i salg

Du har kommet til et produkt som ikke lenger finnes i sortimentet vårt.

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Andersson WMR 1.3 vaffeljern

Andersson WMR 1.3 er et vaffeljern som lager velstekte, hjerteformede vafler. Jernet har to indikatorlys, som lyser når steketemperaturen er ideell og når vaflene er ferdige. Det smarte non-stick-belegget gjør at vaflene ikke setter seg fast, noe som også gjør jernet enkelt å rengjøre.

Indikatorlampe

Sett vaffeljernet på et flatt underlag og la det varmes opp. Indikatorlyset lyser grønt når du kan begynne å steke og slukkes når vaffelen er ferdig.

Non-stick-belegg

Det smarte non-stick-belegget gjør at vaflene ikke setter seg fast, slik at du enkelt kan ta dem ut når de er ferdigstekte. Belegget gjør også rengjøringen rask og enkel.
224070 Andersson Andersson WMR 1.3 Andersson WMR 1.3 vaffeljern Andersson WMR 1.3 er et vaffeljern som lager velstekte, hjerteformede vafler. Jernet har to indikatorlys, som lyser når steketemperaturen er ideell og når vaflene er ferdige. Det smarte non-stick-belegget gjør at vaflene ikke setter seg fast, noe som også gjør jernet enkelt å rengjøre. *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen> Indikatorlampe Sett vaffeljernet på et flatt underlag og la det varmes opp. Indikatorlyset lyser grønt når du kan begynne å steke og slukkes når vaffelen er ferdig. Non-stick-belegg Det smarte non-stick-belegget gjør at vaflene ikke setter seg fast, slik at du enkelt kan ta dem ut når de er ferdigstekte. Belegget gjør også rengjøringen rask og enkel. Vaffeljern 3,1 27 99 NOK 99 NewCondition Discontinued
  1. Hjem og fritid
  2. Kjøkkenapparater og Kjøkkenutstyr
  3. Vaffeljern