Praktisk 28 cm stekepanne fra Tefal og Jamie Oliver

Jamie Oliver Everyday Stainless Steel Frypan 28cm

  Art.nr: 249412
  • 28 cm i diameter
  • Effektivt non-stick-belegg
  • Håndtak med ergonomisk silikongrep
  • Thermo-Spot temperaturindikering
  • Passer alle typer platetopper

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.
Jamie Oliver J O Everyday SS Frypan 28cm
Praktisk 28 cm stekepanne fra Tefal og Jamie Oliver

399,-


  • pris: 468,-
Legg pakken i handlevognen
Jamie Oliver J O Everyday SS Frypan 28cm
Praktisk 28 cm stekepanne fra Tefal og Jamie Oliver

399,-


  • pris: 498,-
Legg pakken i handlevognen

Tilbehør

Produktanmeldelser

Produktbeskrivelse

Jamie Oliver Everyday Stainless Steel Frypan 28 cm

For å få et utmerket resultat kreves ofte utmerket utstyr. Med en wokpanne laget etter mange års samarbeid med den internasjonalt anerkjente kokken Jamie Oliver, er Everyday SS Frypan din nye stekepanne fra Tefal, som kommer til å gi deg de rette forutsetningene for å lykkes på kjøkkenet.

Slitesterk og praktisk overflate med smart teknologi

Du får en stekepanne i polert, rustfritt stål av høyeste kvalitet, et stilig design og et håndtak med behagelig gummigrep. Det slitesterke og ekstremt holdbare non-stick-belegget gjør det dessuten enkelt å rengjøre pannen etter bruk og reduserer også risikoen for fastbrenning. Belegget lar deg også lage sunnere matretter, siden du ikke trenger å bruke olje, fett eller smør når du skal steke maten din.

Du kan bruke stekepannen på samtlige varmekilder og platetopper, og med THERMO-SPOT®-indikator ser du alltid når pannen har nådd rett temperatur, som legger alt til rette for et perfekt resultat – hver gang.

249412 Jamie Oliver Jamie Oliver Everyday Stainless Steel Frypan 28cm H8050674 Jamie Oliver Everyday Stainless Steel Frypan 28 cm For å få et utmerket resultat kreves ofte utmerket utstyr. Med en wokpanne laget etter mange års samarbeid med den internasjonalt anerkjente kokken Jamie Oliver, er Everyday SS Frypan din nye stekepanne fra Tefal, som kommer til å gi deg de rette forutsetningene for å lykkes på kjøkkenet. Slitesterk og praktisk overflate med smart teknologi Du får en stekepanne i polert, rustfritt stål av høyeste kvalitet, et stilig design og et håndtak med behagelig gummigrep. Det slitesterke og ekstremt holdbare non-stick-belegget gjør det dessuten enkelt å rengjøre pannen etter bruk og reduserer også risikoen for fastbrenning. Belegget lar deg også lage sunnere matretter, siden du ikke trenger å bruke olje, fett eller smør når du skal steke maten din. Du kan bruke stekepannen på samtlige varmekilder og platetopper, og med THERMO-SPOT®-indikator ser du alltid når pannen har nådd rett temperatur, som legger alt til rette for et perfekt resultat – hver gang. *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen=""> Stekepanner og Gryter 4,4 28 399 NOK 399 NewCondition InStock
  1. Hjem og fritid
  2. Kjøkkenapparater og Kjøkkenutstyr
  3. Stekepanner og Gryter