ProMix stavmikser med go-beger, visp og hakker

Philips HR2657/90

  Art.nr: 1007705
  • 800 W effekt
  • En rekke tilbehør
  • Knivdeksel mot sprut
  • ProMix- og SpeedTouch-teknologi
  • Enkelt å bytte tilbehør

Internett

Forventet på lager: 06.08.2020
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.

Denne varen selges kun på internett.

1 049,-

Delbetal fra 132,-/mnd Info

Info

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Den nye ProMix Viva Collection stavmikseren kommer med en rekke tilbehør hjelper deg med å lage sunn mat. Tilbehør som medfølger er blant annet visp, ekstra stor hakker og glass til å ta med seg (500 ml). Den er utstyrt med en kraftig 800 W motor og ProMix-teknologi, for raskere og mer konsistent blanding. 

Spis mer frukt og grønt med spiralizer

Få et sunnere og morsommere kosthold med en spiralizer. Gjør enkelt frukt og grønsaker om til nudler, spiraler og snorer som dessuten inneholder lite karbohydrater. 

Ekstra stor hakker

Spar tid og krefter ved å slippe manuell hakking av hardere ingredienser, som frukt og kjøtt. Philips’ ekstra store hakker gjør den tunge jobben for deg, så du enkelt kan lage deilige salsaer og salater, hakke frukt og male store mengder kjøtt.

Visptilbehør 

Visptilbehør er akkurat det du trenger for å lage luftig krem, glatt majones, perfekt pannekakerøre og mye mer.

ProMix-teknologi

Philips har utvikle ProMix for raskere og mer konsistent blanding. Den unike, avanserte teknologien er formet som en trekant for å gi optimal matgjennomstrømning og maksimum ytelse med best resultat hver gang.

SpeedTouch-teknologi

Ønsker du mer effekt når du blander? Bare klem på turboknappen. Med den intuitive, variable hastighetskontrollen kan du enkelt øke effekten uten å bytte innstillinger. Start sakte for å forhindre sprut, og klem gradvis hardere til du når hastigheten du trenger for hver oppskrift og ingrediens.

Knivdeksel mot sprut for å unngå at det spruter mens du blander

Ikke bekymre deg for søl når du lager mat. Vårt spesielle knivdeksel stopper sprut, liten og stor. Den bølgete formen, festet til bunnen av miksestangen, garanterer minimum søl og mindre rengjøring senere.

En enkelt utløserknapp for å bytte tilbehør raskt

Når du skal ordne en stor oppdekning, vil du elske hvor enkelt det er å bytte tilbehør. De er raske å sette på og ta av på miksestangen med ett trykk på en knapp.

1007705 Philips Philips HR2657/90 HR2657/90 Den nye ProMix Viva Collection stavmikseren kommer med en rekke tilbehør hjelper deg med å lage sunn mat. Tilbehør som medfølger er blant annet visp, ekstra stor hakker og glass til å ta med seg (500 ml). Den er utstyrt med en kraftig 800 W motor og ProMix-teknologi, for raskere og mer konsistent blanding.  Spis mer frukt og grønt med spiralizer Få et sunnere og morsommere kosthold med en spiralizer. Gjør enkelt frukt og grønsaker om til nudler, spiraler og snorer som dessuten inneholder lite karbohydrater.  Ekstra stor hakker Spar tid og krefter ved å slippe manuell hakking av hardere ingredienser, som frukt og kjøtt. Philips’ ekstra store hakker gjør den tunge jobben for deg, så du enkelt kan lage deilige salsaer og salater, hakke frukt og male store mengder kjøtt. Visptilbehør  Visptilbehør er akkurat det du trenger for å lage luftig krem, glatt majones, perfekt pannekakerøre og mye mer. ProMix-teknologi Philips har utvikle ProMix for raskere og mer konsistent blanding. Den unike, avanserte teknologien er formet som en trekant for å gi optimal matgjennomstrømning og maksimum ytelse med best resultat hver gang. SpeedTouch-teknologi Ønsker du mer effekt når du blander? Bare klem på turboknappen. Med den intuitive, variable hastighetskontrollen kan du enkelt øke effekten uten å bytte innstillinger. Start sakte for å forhindre sprut, og klem gradvis hardere til du når hastigheten du trenger for hver oppskrift og ingrediens. Knivdeksel mot sprut for å unngå at det spruter mens du blander Ikke bekymre deg for søl når du lager mat. Vårt spesielle knivdeksel stopper sprut, liten og stor. Den bølgete formen, festet til bunnen av miksestangen, garanterer minimum søl og mindre rengjøring senere. En enkelt utløserknapp for å bytte tilbehør raskt Når du skal ordne en stor oppdekning, vil du elske hvor enkelt det er å bytte tilbehør. De er raske å sette på og ta av på miksestangen med ett trykk på en knapp. Stavmikser 4,6 42 1049 NOK 1049 NewCondition PreOrder
  1. Hjem og fritid
  2. Kjøkkenapparater og Kjøkkenutstyr
  3. Stavmikser