Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

ProMix stavmikser med en rekke tilbehør

Philips HR2652/90

  Art.nr: 1007706
  • 800 W effekt
  • En rekke visptilbehør
  • Knivdeksel mot sprut
  • ProMix- og speedTouch-teknologi
  • Enkelt å bytte tilbehør

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.
Info

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Den nye ProMix Viva Collection stavmikseren kommer med en rekke tilbehør hjelper deg med å lage sunn mat. Tilbehør som medfølger er blant annet visp, ekstra stor hakker og glass til å ta med seg (500 ml). Den er utstyrt med en kraftig 800 W motor, og ProMix-teknologi for raskere og mer konsistent blanding. 

Ekstra stor hakker

Spar tid og krefter ved å slippe manuell hakking av hardere ingredienser, som frukt og kjøtt. Philips’ ekstra store hakker gjør den tunge jobben for deg, så du enkelt kan lage deilige salsaer og salater, hakke frukt og male store mengder kjøtt.

Visptilbehør 

Visptilbehør er akkurat det du trenger for å lage luftig krem, glatt majones, perfekt pannekakerøre og mye mer.

ProMix-teknologi

Philips har utvikle ProMix for raskere og mer konsistent blanding. Den unike, avanserte teknologien er formet som en trekant for å gi optimal matgjennomstrømning og maksimum ytelse med best resultat hver gang.

SpeedTouch-teknologi

Ønsker du mer effekt når du blander? Bare klem på turboknappen. Med den intuitive, variable hastighetskontrollen kan du enkelt øke effekten uten å bytte innstillinger. Start sakte for å forhindre sprut, og klem gradvis hardere til du når hastigheten du trenger for hver oppskrift og ingrediens.

Knivdeksel mot sprut for å unngå at det spruter mens du blander

Ikke bekymre deg for søl når du lager mat. Vårt spesielle knivdeksel stopper sprut, liten og stor. Den bølgete formen, festet til bunnen av miksestangen, garanterer minimum søl og mindre rengjøring senere.

En enkelt utløserknapp for å bytte tilbehør raskt

Når du skal ordne en stor oppdekning, vil du elske hvor enkelt det er å bytte tilbehør. De er raske å sette på og ta av på miksestangen med ett trykk på en knapp.

1007706 1007706 Philips Philips HR2652/90 HR2652/90 Den nye ProMix Viva Collection stavmikseren kommer med en rekke tilbehør hjelper deg med å lage sunn mat. Tilbehør som medfølger er blant annet visp, ekstra stor hakker og glass til å ta med seg (500 ml). Den er utstyrt med en kraftig 800 W motor, og ProMix-teknologi for raskere og mer konsistent blanding.  Ekstra stor hakker Spar tid og krefter ved å slippe manuell hakking av hardere ingredienser, som frukt og kjøtt. Philips’ ekstra store hakker gjør den tunge jobben for deg, så du enkelt kan lage deilige salsaer og salater, hakke frukt og male store mengder kjøtt. Visptilbehør  Visptilbehør er akkurat det du trenger for å lage luftig krem, glatt majones, perfekt pannekakerøre og mye mer. ProMix-teknologi Philips har utvikle ProMix for raskere og mer konsistent blanding. Den unike, avanserte teknologien er formet som en trekant for å gi optimal matgjennomstrømning og maksimum ytelse med best resultat hver gang. SpeedTouch-teknologi Ønsker du mer effekt når du blander? Bare klem på turboknappen. Med den intuitive, variable hastighetskontrollen kan du enkelt øke effekten uten å bytte innstillinger. Start sakte for å forhindre sprut, og klem gradvis hardere til du når hastigheten du trenger for hver oppskrift og ingrediens. Knivdeksel mot sprut for å unngå at det spruter mens du blander Ikke bekymre deg for søl når du lager mat. Vårt spesielle knivdeksel stopper sprut, liten og stor. Den bølgete formen, festet til bunnen av miksestangen, garanterer minimum søl og mindre rengjøring senere. En enkelt utløserknapp for å bytte tilbehør raskt Når du skal ordne en stor oppdekning, vil du elske hvor enkelt det er å bytte tilbehør. De er raske å sette på og ta av på miksestangen med ett trykk på en knapp. Stavmikser 4,5 8 849 NOK 849 NewCondition InStock
  1. Hjem og fritid
  2. Kjøkkenapparater og Kjøkkenutstyr
  3. Stavmikser