Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.
Nyhet

Kraftig stavmikser fra Braun med praktisk tilbehør

Braun MQ9027X

  Art.nr: 1015207
  • 1000 W motor
  • ActiveBlade-teknologi
  • SmartSpeed
  • Rustfritt stålskaft
  • Visp, mikser og purémunnstykke
  • Maks 2 stk. per kunde

Internett

På lager
Fri frakt eller prioritert håndtering?
Se leveringsalternativene dine her.

Denne varen selges kun på internett.

1 290,-

Delbetal fra 152,-/mnd. Info

Info

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Braun MultiQuick 9 MQ9027X er en kraftig stavmikser som i tillegg til å spinne sylskarpe knivblader også beveger seg opp og ned for optimal effekt. Denne ActiveBlade-teknologien gjør at mikseren kan hamle opp med selv de tøffeste ingrediensene. MQ9027X leveres i et komplett sett med visp, hakkeskål med ulike kniver og puréskaft. Med en hendig stavmikser og smart tilbehør har du alt du trenger for å lage storslåtte kreasjoner på kjøkkenet.

Se tekniske spesifikasjoner for å få en liste over tilbehør som er inkludert med MQ9027X.

Justerbar SmartSpeed

Brauns SmartSpeed lar deg enkelt kontrollere og justere hastigheten underveis i matlagingen. MQ9027 tilpasser hastigheten etter hvor hardt du holder inn aktiveringsknappen, slik at du slipper å måtte bytte grep for å dytte på en hard bryter. Enkelt og intuitivt for best mulig resultat.

Med ActiveBlade er du sikret ekstra godt tak med knivbladene.
SmartSpeed lar deg justere hastigheten med trykksensitivitet.

ActiveBlade-teknologi

De skarpe, rustfrie knivbladene gjør mer enn å rotere i en MultiQuick-maskin med ActiveBlade. Denne teknologien lar knivhodet aktivt pumpe opp og ned under bruk, slik at du selv med krevende ingredienser får godt grep og god effekt med stavmikseren. Den robuste motoren på 1000 W gjør at du alltid har kraften du trenger for å lage pureer og sauser av det aller meste.

Allsidig tilbehør

Braun MultiQuick 9 MQ9027X leveres med en rekke tilbehør, inkludert hakkeskåler med SplashControl for å begrense sprut. Dette komplette settet består av en håndmikserfot i rustfritt stål, en visp, potetmosfot, hakkeskål (350 ml), ActiveBlade-stavmikserfot og miksebeger (600 ml).

Braun MQ9027X leveres med en rekke smarte tilbehør.
1015207 1015207 Braun Braun MQ9027X 0X22111285 Braun MultiQuick 9 MQ9027X er en kraftig stavmikser som i tillegg til å spinne sylskarpe knivblader også beveger seg opp og ned for optimal effekt. Denne ActiveBlade-teknologien gjør at mikseren kan hamle opp med selv de tøffeste ingrediensene. MQ9027X leveres i et komplett sett med visp, hakkeskål med ulike kniver og puréskaft. Med en hendig stavmikser og smart tilbehør har du alt du trenger for å lage storslåtte kreasjoner på kjøkkenet. Se tekniske spesifikasjoner for å få en liste over tilbehør som er inkludert med MQ9027X.Justerbar SmartSpeedBrauns SmartSpeed lar deg enkelt kontrollere og justere hastigheten underveis i matlagingen. MQ9027 tilpasser hastigheten etter hvor hardt du holder inn aktiveringsknappen, slik at du slipper å måtte bytte grep for å dytte på en hard bryter. Enkelt og intuitivt for best mulig resultat.ActiveBlade-teknologiDe skarpe, rustfrie knivbladene gjør mer enn å rotere i en MultiQuick-maskin med ActiveBlade. Denne teknologien lar knivhodet aktivt pumpe opp og ned under bruk, slik at du selv med krevende ingredienser får godt grep og god effekt med stavmikseren. Den robuste motoren på 1000 W gjør at du alltid har kraften du trenger for å lage pureer og sauser av det aller meste.Allsidig tilbehørBraun MultiQuick 9 MQ9027X leveres med en rekke tilbehør, inkludert hakkeskåler med SplashControl for å begrense sprut. Dette komplette settet består av en håndmikserfot i rustfritt stål, en visp, potetmosfot, hakkeskål (350 ml), ActiveBlade-stavmikserfot og miksebeger (600 ml). Stavmikser 1290 NOK 1290 NewCondition InStock
  1. Hjem og fritid
  2. Kjøkkenapparater og Kjøkkenutstyr
  3. Stavmikser