Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.
Favoritt

Kompakt sous vide-sirkulator med LED-display

Andersson SVS 2.1

  Art.nr: 1004750
  • 800 W
  • 6–15 liters kapasitet
  • Tåler temperatur opptil 90 °C
  • IPX7-sertifisert
  • LED-display

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.
Info
Andersson SVS 2.1
Kompakt sous vide-sirkulator med LED-display

499,-


  • pris: 898,-
Legg pakken i handlevognen
Andersson SVS 2.1
Kompakt sous vide-sirkulator med LED-display

499,-


  • pris: 598,-
Legg pakken i handlevognen

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Andersson SVS 2.1 er en kompakt og vanntett sous-vide-sirkulator med en diameter på 5 cm. Med SVS 2.1 får du maten akkurat som på yndlingsrestauranten din og kan imponere venner og familie med perfekt tilberedt mat. 

Dette er en «bærbar» sous vide-sirkulator med et tydelig LED-display, der du stiller inn eksakt tid og temperatur. En liten propell i bunnen av enheten får vann til å sirkulere for en jevn varmefordeling i kjelen du velger å bruke. Andersson SVS 2.1 sørger for at råvarene dine blir perfekt tilberedt – tvers igjennom. 

Robust kontruksjon

Andersson SVS 2.1 har et håndtak øverst på enheten med en klemme som holder den på plass i en valgfri kjele.

Den er IPX7-sertifisert, som betyr at den er laget av vanntett materiale. Underdelen av enheten består av en rustfri konstruksjon med plastbunn, der propellen sitter for å sirkulere vannet. 

Plasser SVS 2.1 i en kjele med en størrelse på 6 liter eller større med sirkulatorklemmen. 

Andersson SVS 2.1 kan kun brukes med vann. Det fylte vannivået må ligge mellom «MAX» og «MIN» for optimalt resultat. Maten vakuumpakkes og senkes ned i vannet. Bruk aldri matvarer som ikke er pakket i tett emballasje.

LED-touch-display

Når du setter støpselet i stikkontakten kommer LED-displayet til å lyse opp på toppen av SVS 2.1. Enheten er da i standby-modus. Bruk deretter tastene og scrolle-hjulet rundt displayet for å stille inn ønsket temperatur. Du kan justere temperaturen opptil 90° og timeren opptil 99 timer. Når riktig temperatur er oppnådd, varsles det med to pipelyder før timeren deretter begynner å telle ned. Å lage mat med sous vide tar lengre tid, men gir deg et bedre og mer smakfullt sluttresultat.

Hva er sous vide?

Sous vide [su vid] er fransk og betyr "i vakuum". Metoden innebærer at man tilbereder maten i en lufttett plastpose som plasseres i et vannbad med lav, nøye kontrollert temperatur over en lengre periode. 

Resultatet er at temperaturen blir den samme tvers igjennom hele matvaren. Det vil si at man kan tilberede innsiden av maten med ønsket temperatur uten å oversteke utsiden. Resultatet blir at matvaren beholder mer av næringsinnholdet og smaken på en helt overlegen måte. Kjøttet blir mer mørt og enda saftigere og grønnsaker får en mer konsentrert smak.

Sous-vide er en måte å tilberede mat på som er vanlig å bruke innen restaurantbransjen. Med Andersson SVS 2.1 kan du utføre denne prosessen selv, hjemme på ditt eget kjøkken. Alt du trenger er en stor gryte eller kjele.

Tilberedningsguide. Klikk på bildene for å forstørre

Andersson SVS 2.1 Tilberedningsguide
Andersson SVS 2.1 Tilberedningsguide

Kjøtt og grønnsaker


Fugl, fisk og skalldyr


1004750 Andersson Andersson SVS 2.1 CTO7OP118W Andersson SVS 2.1 er en kompakt og vanntett sous-vide-sirkulator med en diameter på 5 cm. Med SVS 2.1 får du maten akkurat som på yndlingsrestauranten din og kan imponere venner og familie med perfekt tilberedt mat.  Dette er en «bærbar» sous vide-sirkulator med et tydelig LED-display, der du stiller inn eksakt tid og temperatur. En liten propell i bunnen av enheten får vann til å sirkulere for en jevn varmefordeling i kjelen du velger å bruke. Andersson SVS 2.1 sørger for at råvarene dine blir perfekt tilberedt – tvers igjennom.  Robust kontruksjon Andersson SVS 2.1 har et håndtak øverst på enheten med en klemme som holder den på plass i en valgfri kjele. Den er IPX7-sertifisert, som betyr at den er laget av vanntett materiale. Underdelen av enheten består av en rustfri konstruksjon med plastbunn, der propellen sitter for å sirkulere vannet. Plasser SVS 2.1 i en kjele med en størrelse på 6 liter eller større med sirkulatorklemmen.  Andersson SVS 2.1 kan kun brukes med vann. Det fylte vannivået må ligge mellom «MAX» og «MIN» for optimalt resultat. Maten vakuumpakkes og senkes ned i vannet. Bruk aldri matvarer som ikke er pakket i tett emballasje. LED-touch-display Når du setter støpselet i stikkontakten kommer LED-displayet til å lyse opp på toppen av SVS 2.1. Enheten er da i standby-modus. Bruk deretter tastene og scrolle-hjulet rundt displayet for å stille inn ønsket temperatur. Du kan justere temperaturen opptil 90° og timeren opptil 99 timer. Når riktig temperatur er oppnådd, varsles det med to pipelyder før timeren deretter begynner å telle ned. Å lage mat med sous vide tar lengre tid, men gir deg et bedre og mer smakfullt sluttresultat. Hva er sous vide? Sous vide [su vid] er fransk og betyr "i vakuum". Metoden innebærer at man tilbereder maten i en lufttett plastpose som plasseres i et vannbad med lav, nøye kontrollert temperatur over en lengre periode.  Resultatet er at temperaturen blir den samme tvers igjennom hele matvaren. Det vil si at man kan tilberede innsiden av maten med ønsket temperatur uten å oversteke utsiden. Resultatet blir at matvaren beholder mer av næringsinnholdet og smaken på en helt overlegen måte. Kjøttet blir mer mørt og enda saftigere og grønnsaker får en mer konsentrert smak. Sous-vide er en måte å tilberede mat på som er vanlig å bruke innen restaurantbransjen. Med Andersson SVS 2.1 kan du utføre denne prosessen selv, hjemme på ditt eget kjøkken. Alt du trenger er en stor gryte eller kjele. Tilberedningsguide. Klikk på bildene for å forstørre Kjøtt og grønnsaker Fugl, fisk og skalldyr Sous vide 3,7 16 499 NOK 499 NewCondition InStock
  1. Hjem og fritid
  2. Kjøkkenapparater og Kjøkkenutstyr
  3. Sous vide