Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Programmerbar 4,7 liters slow cooker med termometer

Hamilton Beach Set ’n Forget® 4,7L

  Art.nr: 1003356
 • Kapasitet på opptil 4,7 liter
 • Tre ulike tilbredningsmoduser
 • Termometer inkludert
 • Løse deler av stentøy
 • Håndtak

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.
Info

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Hamilton Beach Set 'n Forget® 4.7L er en slow cooker for deg som elsker mat. Start det om morgenen og kom hjem til nydelig duftende mat om kvelden. Det er lett å programmere og termometer for kjøtt er inkludert. Det gjennomsiktige lokket lar deg overvåke maten uten å løfte lokket som forstyrrer tilberedningstemperaturen.

Når tillagingstiden er oppnådd overgår slow cooker-en automatisk til varmeholdning. 

 • Tre tilbredningsalternativer: Termometer, program og manuell. 
 • Termometer som tilbredningsalternativ passer perfekt til store kjøttstykker og retter som krever en viss tid. 
 • Den nåværende temperaturen vises i kontrollpanellet.
 • Håndtaket gjør det enklere for deg å ta ut maten. 

Program

Som alle andre toppmodeller har Slow Cooker 33956-SC ferdige program. Still inn når du vil at maten skal være ferdig og hvilken tilberedningstemperatur du ønsker. Når matlagingen er ferdig, bytter Set & Forget® Programmerbar Slow Cooker automatisk til oppvarming.

Termometer

har et kjøttermometer som gir deg muligheten til å tilberede kjøttet nøyaktig som du vil. Perfekt når du skal lage større kjøttstykker. Plasser bare steken i din Slow Cooker og sett termometeret i midten. Deretter stiller du inn på ønsket temperatur og lar maskinen gjøre resten. Når ønsket innertemperatur er nådd går Slow Cookeren automatisk over i varmebevaringsmodus.

Manuell tilberedning

Den manuelle innstillingen gir deg mulighet til å bruke din Slow Cooker på tradisjonell måte, uten tidsinnstilling. Still inn ønsket temperatur og bestem selv når du synes det er ferdig. 

Tips

Om du er nybegynner innen slow cooking, er det noen ting du bør ha i bakhodet:

 • Først og fremst er det viktig at du ikke fyller for mye. For å forhindre overkoking, bør den ikke fylles mer enn 3 cm fra kanten.
 • Litt mer plass gjør at matrestene småkoker. Unngå generelt å løfte lokket under tilberedning, det øker tilberedningstiden på grunn av varmetap. Til slutt, hvis du vil spare matrestene, ikke plasser hele slowkokeren i kjøleskapet uten å dele restene i mindre pakker.

Flere tips og tilbredningstider finner du i bruksanvisningen.

Hamilton Beach - Markedsledende i USA

Hamilton Beach® har produsert kjøkkenprodukter av høy kvalitet til både hjemmet og kommersiell bruk i over 100 år. Designet av disse holdbare produktene og smarte løsninger som forenkler arbeidet på kjøkkenet har gjort Hamilton Beach® til markedsledende produsent av elektriske kjøkkenapparater i USA. Ved hjelp av Good Thinking® gjør Hamilton Beach® hverdagen litt enklere, mer kreativ og velsmakende.

1003356 Hamilton Beach Hamilton Beach Set ’n Forget® 4,7L 33956-SC Hamilton Beach Set 'n Forget® 4.7L er en slow cooker for deg som elsker mat. Start det om morgenen og kom hjem til nydelig duftende mat om kvelden. Det er lett å programmere og termometer for kjøtt er inkludert. Det gjennomsiktige lokket lar deg overvåke maten uten å løfte lokket som forstyrrer tilberedningstemperaturen. Når tillagingstiden er oppnådd overgår slow cooker-en automatisk til varmeholdning.  Tre tilbredningsalternativer: Termometer, program og manuell. Termometer som tilbredningsalternativ passer perfekt til store kjøttstykker og retter som krever en viss tid. Den nåværende temperaturen vises i kontrollpanellet.Håndtaket gjør det enklere for deg å ta ut maten.  *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen> Program Som alle andre toppmodeller har Slow Cooker 33956-SC ferdige program. Still inn når du vil at maten skal være ferdig og hvilken tilberedningstemperatur du ønsker. Når matlagingen er ferdig, bytter Set & Forget® Programmerbar Slow Cooker automatisk til oppvarming. Termometer har et kjøttermometer som gir deg muligheten til å tilberede kjøttet nøyaktig som du vil. Perfekt når du skal lage større kjøttstykker. Plasser bare steken i din Slow Cooker og sett termometeret i midten. Deretter stiller du inn på ønsket temperatur og lar maskinen gjøre resten. Når ønsket innertemperatur er nådd går Slow Cookeren automatisk over i varmebevaringsmodus. Manuell tilberedning Den manuelle innstillingen gir deg mulighet til å bruke din Slow Cooker på tradisjonell måte, uten tidsinnstilling. Still inn ønsket temperatur og bestem selv når du synes det er ferdig.  Tips Om du er nybegynner innen slow cooking, er det noen ting du bør ha i bakhodet:Først og fremst er det viktig at du ikke fyller for mye. For å forhindre overkoking, bør den ikke fylles mer enn 3 cm fra kanten.Litt mer plass gjør at matrestene småkoker. Unngå generelt å løfte lokket under tilberedning, det øker tilberedningstiden på grunn av varmetap. Til slutt, hvis du vil spare matrestene, ikke plasser hele slowkokeren i kjøleskapet uten å dele restene i mindre pakker. Flere tips og tilbredningstider finner du i bruksanvisningen. Hamilton Beach - Markedsledende i USA Hamilton Beach® har produsert kjøkkenprodukter av høy kvalitet til både hjemmet og kommersiell bruk i over 100 år. Designet av disse holdbare produktene og smarte løsninger som forenkler arbeidet på kjøkkenet har gjort Hamilton Beach® til markedsledende produsent av elektriske kjøkkenapparater i USA. Ved hjelp av Good Thinking® gjør Hamilton Beach® hverdagen litt enklere, mer kreativ og velsmakende. Slow cooker 4,7 21 749 NOK 749 NewCondition InStock
 1. Hjem og fritid
 2. Kjøkkenapparater og Kjøkkenutstyr
 3. Slow cooker