Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Slow cooker med 6 liter kapasitet og display

Crock-Pot DuraCeramic 6.0L

  Art.nr: 239190
  • 6 liter
  • Programmerbar
  • DuraCeramic-belegg
  • Oppskrifter på crockpot.no

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.
1 389,-

Delbetal fra 161,-/mnd Info

Info

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Crock-Pot 6,0L Induktion - Slow cooker med 6 liter kapasitet og display

Crock-pot sin største slow cooker, programmerbar med automatisk overgang til å holde varmen. Innerkasserollen kan brukes separat på alle typer komfyrer, også induksjon. Innerkasserollen har DuraCeramic-belegg i høyeste kvalitet, noe som gjør det svært lett å vaske opp produktet, og glasslokk med håndtak som tåler å være i ovnen. Kasserollen er lysegrå, og utsiden av varmeenheten er hvit.

Oppskrifter

Se oppskrifter på crockpot.no.

239190 Crock-Pot Crock-Pot DuraCeramic 6.0L 201020 Crock-Pot 6,0L Induktion - Slow cooker med 6 liter kapasitet og display Crock-pot sin største slow cooker, programmerbar med automatisk overgang til å holde varmen. Innerkasserollen kan brukes separat på alle typer komfyrer, også induksjon. Innerkasserollen har DuraCeramic-belegg i høyeste kvalitet, noe som gjør det svært lett å vaske opp produktet, og glasslokk med håndtak som tåler å være i ovnen. Kasserollen er lysegrå, og utsiden av varmeenheten er hvit. *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen> Oppskrifter Se oppskrifter på crockpot.no. Slow cooker 5 4 1389 NOK 1389 NewCondition InStock
  1. Hjem og fritid
  2. Kjøkkenapparater og Kjøkkenutstyr
  3. Slow cooker