Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Slow cooker med 6 liter kapasitet og display

Crock-Pot DuraCeramic 6.0L

  Art.nr: 239190
  • 6 liter
  • Programmerbar
  • DuraCeramic-belegg
  • Oppskrifter på crockpot.no
1 390,-

Delbetal fra 161,- Info

Info

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Crock-Pot 6,0L Induktion - Slow cooker med 6 liter kapasitet og display

Crock-pot sin største slow cooker, programmerbar med automatisk overgang til å holde varmen. Innerkasserollen kan brukes separat på alle typer komfyrer, også induksjon. Innerkasserollen har DuraCeramic-belegg i høyeste kvalitet, noe som gjør det svært lett å vaske opp produktet, og glasslokk med håndtak som tåler å være i ovnen. Kasserollen er lysegrå, og utsiden av varmeenheten er hvit.

Oppskrifter

Se oppskrifter på crockpot.no.

239190 Crock-Pot Crock-Pot DuraCeramic 6.0L 201020 Crock-Pot 6,0L Induktion - Slow cooker med 6 liter kapasitet og display Crock-pot sin største slow cooker, programmerbar med automatisk overgang til å holde varmen. Innerkasserollen kan brukes separat på alle typer komfyrer, også induksjon. Innerkasserollen har DuraCeramic-belegg i høyeste kvalitet, noe som gjør det svært lett å vaske opp produktet, og glasslokk med håndtak som tåler å være i ovnen. Kasserollen er lysegrå, og utsiden av varmeenheten er hvit. Oppskrifter Se oppskrifter på crockpot.no. Slow cooker 5 3 1390 NOK 1390 NewCondition InStock
  1. Hjem & Fritid
  2. Kjøkkenapparater & Kjøkkenutstyr
  3. Slow cooker