Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

5,7 liters slow cooker med timerfunksjon

Crock-Pot 5,7L Timer

  Art.nr: 203686
  • 5,7 liters kapasitet (6 personer)
  • 2 varmeinnstillinger
  • Hold-varm-funksjon
  • Timer: 20 timer
  • Gryte og lokk tåler maskinvask

Denne varen er ikke lenger i salg

Du har kommet til et produkt som ikke lenger finnes i sortimentet vårt.

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Gryta kan tas av og brukes i ovnen, i mikroen, i kjøleskapet eller fryseren.

Langtidssteking og -koking av kjøtt og gryter gir deg et supermørt og velsmakende resultat. Crock-Pot gir deg nyttig og god mat på en meget behagelig måte. Du kan lage fantastisk mat uten å være en mesterkokk. Legg ingrediensene i gryta, start langkoking med Crock-Pot Slow Cooker og gjøre noe annet  i mellomtiden. Mange timer senere kommer du hjem til en varmt måltid som både er innbydende og hjemmelaget.

Crock-Pot Slow Cooker ble lansert i USA allerede tidlig på 70-tallet. 40 år senere og med millioner av fornøyde brukere er den nå et må-ha redskap i hjemmet. Prosessen med lang koking er nå også blitt populært i Norden. Mange ønsker å lage et næringsrikt og sunt måltid, men føler at tiden ikke strekker til i en hektisk hverdag. Med Crock-Pot tilbringer du noen minutter på kjøkkenet og serverer senere et hjemmelaget måltid som smaker herlig.

203686 Crock-Pot Crock-Pot 5,7L Timer SCCPBPP605 Gryta kan tas av og brukes i ovnen, i mikroen, i kjøleskapet eller fryseren.Langtidssteking og -koking av kjøtt og gryter gir deg et supermørt og velsmakende resultat. Crock-Pot gir deg nyttig og god mat på en meget behagelig måte. Du kan lage fantastisk mat uten å være en mesterkokk. Legg ingrediensene i gryta, start langkoking med Crock-Pot Slow Cooker og gjøre noe annet  i mellomtiden. Mange timer senere kommer du hjem til en varmt måltid som både er innbydende og hjemmelaget.Crock-Pot Slow Cooker ble lansert i USA allerede tidlig på 70-tallet. 40 år senere og med millioner av fornøyde brukere er den nå et må-ha redskap i hjemmet. Prosessen med lang koking er nå også blitt populært i Norden. Mange ønsker å lage et næringsrikt og sunt måltid, men føler at tiden ikke strekker til i en hektisk hverdag. Med Crock-Pot tilbringer du noen minutter på kjøkkenet og serverer senere et hjemmelaget måltid som smaker herlig. Slow cooker 4,7 26 799 NOK 799 NewCondition Discontinued
  1. Hjem og fritid
  2. Kjøkkenapparater og Kjøkkenutstyr
  3. Slow cooker