Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Allsidig 5,7 liters slow cooker som koker, rister og baker

Crock-Pot 5,7L Express Multicooker

  Art.nr: 1005284
  • 5,7 liters kapasitet
  • 8 forhåndsinstallerte programmer
  • Kok, rist, dampkok og ovnsbak
  • Smart timerfunksjon
  • Perfekt som riskoker

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.
1 495,-

Delbetal fra 170,-/mnd Info

Info

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Tenk deg å komme hjem etter en lang arbeidsdag, trøtt og sulten, og bli møtt av den deilige duften av nylaget mat når du åpner døren. Med en CrockPot lager maten seg selv, mens du kan gjøre andre ting. Det er mye tid å spare med en genial slow cooker!

Stappfull av funksjoner

Denne modellen er en såkalt multicooker. I tillegg til å være en tradisjonell slow cooker, kan denne allsidige gryta brukes som en riskoker, en miniovn, en stekegryte og en dampkoker. Den er perfekt til langkoking der du kan forberede maten ved å brune den direkte i cookeren før den får stå og putre i noen timer. 

Multicookeren kan forhåndsprogrammeres, og med en timer kan du skreddersy matlagingen etter dagen din. Fremsiden har et display som viser tiden. Innergryten er laget av aluminium og med et inkludert glasslokk – som enkelt kan vaskes i oppmaskin – kan du sniktitte på maten underveis.

Hvordan gjør man det?

Å lage mat i en CrockPot kunne ikke vært enklere. Man legger helt enkelt ingrediensene i gryta, legger på lokket, setter kontakten i veggen og trykker på start. Deretter lar du den stå på i 1–10 (vanligvis 6–8) timer, avhengig av oppskriften. Takket være denne slow cooker-en forbereder du bare maten i noen få minutter, og serverer senere et herlig, hjemmelaget måltid som smaker som om du har brukt en hel dag på kjøkkenet. 

Smarte tips

Kombiner kjøtt eller kylling med ulike grønnsaker. Kjøttet blir supermørt, grønnsakene beholder spensten, kokesjyen kan brukes til en deilig saus eller helt enkelt bare helles over maten. Brun kjøttet i en stekepanne før du legger det ned i gryten for å minimere mengden naturlig fett, eller for å få en finere overflate på kjøttet.

1005284 1005284 Crock-Pot Crock-Pot 5,7L Express Multicooker 201025 Tenk deg å komme hjem etter en lang arbeidsdag, trøtt og sulten, og bli møtt av den deilige duften av nylaget mat når du åpner døren. Med en CrockPot lager maten seg selv, mens du kan gjøre andre ting. Det er mye tid å spare med en genial slow cooker! *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen> Stappfull av funksjoner Denne modellen er en såkalt multicooker. I tillegg til å være en tradisjonell slow cooker, kan denne allsidige gryta brukes som en riskoker, en miniovn, en stekegryte og en dampkoker. Den er perfekt til langkoking der du kan forberede maten ved å brune den direkte i cookeren før den får stå og putre i noen timer.  Multicookeren kan forhåndsprogrammeres, og med en timer kan du skreddersy matlagingen etter dagen din. Fremsiden har et display som viser tiden. Innergryten er laget av aluminium og med et inkludert glasslokk – som enkelt kan vaskes i oppmaskin – kan du sniktitte på maten underveis. Hvordan gjør man det? Å lage mat i en CrockPot kunne ikke vært enklere. Man legger helt enkelt ingrediensene i gryta, legger på lokket, setter kontakten i veggen og trykker på start. Deretter lar du den stå på i 1–10 (vanligvis 6–8) timer, avhengig av oppskriften. Takket være denne slow cooker-en forbereder du bare maten i noen få minutter, og serverer senere et herlig, hjemmelaget måltid som smaker som om du har brukt en hel dag på kjøkkenet.  Smarte tips Kombiner kjøtt eller kylling med ulike grønnsaker. Kjøttet blir supermørt, grønnsakene beholder spensten, kokesjyen kan brukes til en deilig saus eller helt enkelt bare helles over maten. Brun kjøttet i en stekepanne før du legger det ned i gryten for å minimere mengden naturlig fett, eller for å få en finere overflate på kjøttet. Slow cooker 4,9 28 1495 NOK 1495 NewCondition InStock
  1. Hjem og fritid
  2. Kjøkkenapparater og Kjøkkenutstyr
  3. Slow cooker