5,6 liters multi cooker med timer og mange funksjoner

Crock-Pot 5,6L Timer,multicook

  Art.nr: 222178
  • 5,6 liters kapasitet
  • Timerfunksjon
  • Kok, rist, dampkok og ovnsbak
  • Glasslokk
  • Innergryte i aluminium

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.
1 890,-

Delbetal fra 202,-/mnd Info

Info

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Tenk deg å komme hjem etter en lang arbeidsdag, du er trøtt og sulten, og når du åpner døren til hjemmet ditt møtes du av duften av nylaget mat. Med en Crock-Pot lager maten seg selv, mens du kan gjøre andre ting. Spar tid ved å bruke en klassisk slow cooker med massevis av muligheter.

Proppet med funksjoner

Denne modellen er en såkalt multi cooker. I tillegg til å være en tradisjonell slow cooker, kan denne allsidige gryten brukes som en riskoker, en miniovn, en stekegryte og en dampkoker. Den er perfekt til langkoking der du kan forberede maten ved å brune den direkte i cookeren før den får stå og putre i noen timer. 

Multi cooker-en kan forhåndsprogrammeres og med en timer kan du skreddersy matlagingen helt etter din dag. Fremsiden har et display som viser tiden. Innergryten er laget av aluminium og med et glasslokk kan du sniktitte på maten og vaske lokket i oppvaskmaskin etterpå. 

Hvordan gjør man det?

Å lage mat i en Crock-Pot kunne ikke vært enklere. Man legger helt enkelt ingrediensene i gryten, legger på lokket, setter kontakten i veggen og starter den. Deretter lar du den stå på i omtrent 1–10 (vanligvis 6–8) timer avhengig av oppskriften. Takket være denne slow cooker-en forbereder du bare maten i noen få minutter, og serverer senere et herlig hjemmelaget måltid som smaker som om du har brukt en hel dag på kjøkkenet. 

Smarte tips

Kombiner kjøtt eller kylling med ulike grønnsaker. Kjøttet eller kyllingen blir supermørt, grønnsakene beholder spensten, kokesjyen kan du lage en deilig saus på, eller helt enkelt bare helle over maten. 

Brun kjøttet i en stekepanne før du legger det ned i gryten for å minimere mengden naturlig fett, eller for å få en finere overflate på kjøttet.

En allsidig slow cooker er perfekt til søndagssteken, pulled pork på fredagskvelden, kylling til familiemiddagen eller fyldig suppe på en kjølig torsdag. Eller hvorfor ikke lage din egen eplemos? Kun fantasien setter grenser for hva du kan lage med en multi cooker fra Crock-Pot. 

222178 Crock-Pot Crock-Pot 5,6L Timer,multicook CSC024X Tenk deg å komme hjem etter en lang arbeidsdag, du er trøtt og sulten, og når du åpner døren til hjemmet ditt møtes du av duften av nylaget mat. Med en Crock-Pot lager maten seg selv, mens du kan gjøre andre ting. Spar tid ved å bruke en klassisk slow cooker med massevis av muligheter. Proppet med funksjoner Denne modellen er en såkalt multi cooker. I tillegg til å være en tradisjonell slow cooker, kan denne allsidige gryten brukes som en riskoker, en miniovn, en stekegryte og en dampkoker. Den er perfekt til langkoking der du kan forberede maten ved å brune den direkte i cookeren før den får stå og putre i noen timer. Multi cooker-en kan forhåndsprogrammeres og med en timer kan du skreddersy matlagingen helt etter din dag. Fremsiden har et display som viser tiden. Innergryten er laget av aluminium og med et glasslokk kan du sniktitte på maten og vaske lokket i oppvaskmaskin etterpå.  Hvordan gjør man det? Å lage mat i en Crock-Pot kunne ikke vært enklere. Man legger helt enkelt ingrediensene i gryten, legger på lokket, setter kontakten i veggen og starter den. Deretter lar du den stå på i omtrent 1–10 (vanligvis 6–8) timer avhengig av oppskriften. Takket være denne slow cooker-en forbereder du bare maten i noen få minutter, og serverer senere et herlig hjemmelaget måltid som smaker som om du har brukt en hel dag på kjøkkenet.  Smarte tips Kombiner kjøtt eller kylling med ulike grønnsaker. Kjøttet eller kyllingen blir supermørt, grønnsakene beholder spensten, kokesjyen kan du lage en deilig saus på, eller helt enkelt bare helle over maten. Brun kjøttet i en stekepanne før du legger det ned i gryten for å minimere mengden naturlig fett, eller for å få en finere overflate på kjøttet.En allsidig slow cooker er perfekt til søndagssteken, pulled pork på fredagskvelden, kylling til familiemiddagen eller fyldig suppe på en kjølig torsdag. Eller hvorfor ikke lage din egen eplemos? Kun fantasien setter grenser for hva du kan lage med en multi cooker fra Crock-Pot.  Slow cooker 5 5 1890 NOK 1890 NewCondition InStock
  1. Hjem og fritid
  2. Kjøkkenapparater og Kjøkkenutstyr
  3. Slow cooker