4,7 liter slow cooker med timer

Crock-Pot 4,7L Timer, svart

  Art.nr: 211589
  • Hold-varm-funksjon
  • 2 stk. varmeinnstillinger
  • Timer: 20 timer
  • Non-stick-belegg
  • Kan vaskes i maskin

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.
Info

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Original 4,7 Crock Pot

Gryten kan tas av og brukes i ovnen, i mikroen, i kjøleskapet eller fryseren.

Langtidssteking og -koking av kjøtt og gryter gir deg et supermørt og velsmakende resultat. Crock-Pot gir deg nyttig og god mat på en meget behagelig måte. Du kan lage fantastisk mat uten å være en mesterkokk. Legg ingrediensene i gryta, start langkoking med Crock-Pot Slow Cooker og gjøre noe annet  i mellomtiden. Mange timer senere kommer du hjem til en varmt måltid som både er innbydende og hjemmelaget.

Crock-Pot Slow Cooker ble lansert i USA allerede tidlig på 70-tallet. 40 år senere og med millioner av fornøyde brukere er den nå et må-ha redskap i hjemmet. Prosessen med lang koking er nå også blitt populært i Norden. Mange ønsker å lage et næringsrikt og sunt måltid, men føler at tiden ikke strekker til i en hektisk hverdag. Med Crock-Pot tilbringer du noen minutter på kjøkkenet og serverer senere et hjemmelaget måltid som smaker herlig.

Flere og flere mennesker er interessert i mat. Hvor det kommer fra, hva det inneholder, men også hvordan maten tilberedes på best mulig måte. Med en Crock-Pot slow cooker kommer du til å oppdage smaker som er søte og fulle av safter, vitaminer og mineraler. Alt kjøtt du putter i blir helt mørt, til og med det som regnes som litt enklere og dermed også er billigere. LCHF, Paleo og alle andre trender og dietter lager du enkelt i en Crock-Pot, der du selv har full kontroll på innholdet.

Langsom elektrisk tilberedning i stengods kombinerer helt nye og gamle matlagingsprinsipper for å skape eksepsjonell smak og høyt næringsinnhold. En Crock-Pot slow cooker varmer ikke maten fra bunnen av. Istedet omslutter varmen maten, hvilket gir en forsiktig tilberedning. Ingenting setter seg fast i bunn av gryten og de naturlige saftene og næringsstoffene koker ikke bort. Kjøttet krymper ikke i det hele tatt eller meget lite.

Du kommer ikke kun til å nyte mer smak og hjemmelaget mat. Du vil også spare penger på innkjøp av mat og redusere strømforbruket. I tillegg får du mer fritid. Legg ingrediensene i gryten, start Crock-Pot og du kan gjøre hva du vil de neste timene. Går du på jobb, venter en innbydende og velduftende middag når du kommer hjem.

211589 Crock-Pot Crock-Pot 4,7L Timer, svart SCCPRC507B Original 4,7 Crock PotGryten kan tas av og brukes i ovnen, i mikroen, i kjøleskapet eller fryseren.Langtidssteking og -koking av kjøtt og gryter gir deg et supermørt og velsmakende resultat. Crock-Pot gir deg nyttig og god mat på en meget behagelig måte. Du kan lage fantastisk mat uten å være en mesterkokk. Legg ingrediensene i gryta, start langkoking med Crock-Pot Slow Cooker og gjøre noe annet  i mellomtiden. Mange timer senere kommer du hjem til en varmt måltid som både er innbydende og hjemmelaget.Crock-Pot Slow Cooker ble lansert i USA allerede tidlig på 70-tallet. 40 år senere og med millioner av fornøyde brukere er den nå et må-ha redskap i hjemmet. Prosessen med lang koking er nå også blitt populært i Norden. Mange ønsker å lage et næringsrikt og sunt måltid, men føler at tiden ikke strekker til i en hektisk hverdag. Med Crock-Pot tilbringer du noen minutter på kjøkkenet og serverer senere et hjemmelaget måltid som smaker herlig.Flere og flere mennesker er interessert i mat. Hvor det kommer fra, hva det inneholder, men også hvordan maten tilberedes på best mulig måte. Med en Crock-Pot slow cooker kommer du til å oppdage smaker som er søte og fulle av safter, vitaminer og mineraler. Alt kjøtt du putter i blir helt mørt, til og med det som regnes som litt enklere og dermed også er billigere. LCHF, Paleo og alle andre trender og dietter lager du enkelt i en Crock-Pot, der du selv har full kontroll på innholdet.Langsom elektrisk tilberedning i stengods kombinerer helt nye og gamle matlagingsprinsipper for å skape eksepsjonell smak og høyt næringsinnhold. En Crock-Pot slow cooker varmer ikke maten fra bunnen av. Istedet omslutter varmen maten, hvilket gir en forsiktig tilberedning. Ingenting setter seg fast i bunn av gryten og de naturlige saftene og næringsstoffene koker ikke bort. Kjøttet krymper ikke i det hele tatt eller meget lite.Du kommer ikke kun til å nyte mer smak og hjemmelaget mat. Du vil også spare penger på innkjøp av mat og redusere strømforbruket. I tillegg får du mer fritid. Legg ingrediensene i gryten, start Crock-Pot og du kan gjøre hva du vil de neste timene. Går du på jobb, venter en innbydende og velduftende middag når du kommer hjem. Slow cooker 4,9 14 799 NOK 799 NewCondition InStock
  1. Hjem og fritid
  2. Kjøkkenapparater og Kjøkkenutstyr
  3. Slow cooker