Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.
Favoritt

6,5 liter keramisk slow cooker for deilige, smakfulle middager

Andersson SWC 2.1

  Art.nr: 1006062
 • 6,5 liters kapasitet
 • Keramisk form
 • Koke- og varmefunksjon
 • Tåler ovn og maskinvask
 • Kontrollerer varmen
 • Maks 2 stk. per kunde

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.
Info

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Andersson SWC 2.1 er en elegant og brukervennlig slow cooker for deg som lengter etter å komme hjem til den deilige duften av nylaget mat. Med en solid kjele av keramikk – som rommer hele 6,5 liter – har du mer enn nok plass til å skjemme bort hele familien med fantastiske matopplevelser. 

Andersson SWC 2.1 er en keramisk slow cooker med hele 6,5 l kapasitet.

Slik fungerer slow cooking

Slow cookers er egentlig ikke et nytt fenomen på markedet. Langsom tilberedning har eksistert lenge, men måten å gjøre det på har blitt mye enklere og smartere med tiden. Før måtte man stille lav temperatur på kokeplaten med lokk eller i ovn. Nå kan man enkelt koke kjøtt, grønnsaker og omtrent det du vil i kjelen ved å bare putte ting oppi og velge varme. Det finnes massevis av forskjellige artige oppskrifter og tips og triks på nett man kan boltre seg igjennom.

Tips og triks for best resultat:

Med riktig tilnærming, finnes virkelig ingen grenser. Det er mange forskjellige tips og triks som brukere over hele verden har delt for at alle skal få så mye som mulig ut av slow cooking for å oppnå de beste smaker, med mest perfekt resultat. Her kan du lese mer:

 1. Bruk riktig mengde væske. Med en slow cooker reduseres ikke væsken på samme måte som i vanlig matlaging og derfor behøver man ikke bruke like mye vann. Den lave temperaturen og lokket sørger for at ingen væske går tapt.
 2. Ønsker du en mer markert stekeskorpe på kjøttet, brun det kjapt i stekepannen før du legger det i slow cooker-en.
 3. Du kan lage alt i slow cooker-en. Kjøtt, fisk, kylling og grønnsaker. Kjøtt krymper ikke og grønnsakene beholder sin fasthet.
 4. Du trenger ikke dele opp grønnsakene eller kjøttet. Unngå å løfte på lokket eller på gløtt, dette gjør at tilberedningen stopper opp og påvirker temperaturen i kjelen.
 5. Harde kjøttvarer kan brukes til gryter, buljong eller deilige, grillede retter.
 6. Saus! Saus har også godt av lang tilberedning. Med en slow cooker blir sausen mer smakfull og kan putre over lengre tid, for eksempel din egen vri på tomatsaus?
 7. Start allerede dagen i forveien! Jo lenger tid som benyttes, desto deiligere blir det. La det marinere i seg sitt eget, enda mer saftigere og smakfullt.

Mange fordeler!

 • Spar penger! Du trenger ikke kjøpe det aller dyreste kjøttet i sjappa for å få et deilig, mørt og smakfullt resultat
 • Vitaminer og næringsstoffer bevares fra kjøtt og grønnsaker. Perfekt også at du ikke trenger å legge til fett.
 • Skru den på om morgenen og kom hjem til en ferdig og utsøkt middag! Du sparer tid du ellers ville brukt og du kan hive i deg den deilige matretten, uten å behøve å vente.
 • En slow cooker er svært enkelt å rengjøre. I tillegg til å kunne vaskes for hånd, tåler den også en runde i oppvaskmaskinen med sin harde, keramiske form. 

Egenskaper for Andersson SWC 2.1 Slow Cooker

 • 6,5 liter
 • Keramisk form
 • Kontrollerer varmen 
 • Koke- og varmefunksjon
 • Tåler ovn og maskinvask
 • 270 W effekt
1006062 1006062 Andersson Andersson SWC 2.1 SCO70-SN Andersson SWC 2.1 er en elegant og brukervennlig slow cooker for deg som lengter etter å komme hjem til den deilige duften av nylaget mat. Med en solid kjele av keramikk – som rommer hele 6,5 liter – har du mer enn nok plass til å skjemme bort hele familien med fantastiske matopplevelser.  Slik fungerer slow cooking Slow cookers er egentlig ikke et nytt fenomen på markedet. Langsom tilberedning har eksistert lenge, men måten å gjøre det på har blitt mye enklere og smartere med tiden. Før måtte man stille lav temperatur på kokeplaten med lokk eller i ovn. Nå kan man enkelt koke kjøtt, grønnsaker og omtrent det du vil i kjelen ved å bare putte ting oppi og velge varme. Det finnes massevis av forskjellige artige oppskrifter og tips og triks på nett man kan boltre seg igjennom. Tips og triks for best resultat: Med riktig tilnærming, finnes virkelig ingen grenser. Det er mange forskjellige tips og triks som brukere over hele verden har delt for at alle skal få så mye som mulig ut av slow cooking for å oppnå de beste smaker, med mest perfekt resultat. Her kan du lese mer: Bruk riktig mengde væske. Med en slow cooker reduseres ikke væsken på samme måte som i vanlig matlaging og derfor behøver man ikke bruke like mye vann. Den lave temperaturen og lokket sørger for at ingen væske går tapt.Ønsker du en mer markert stekeskorpe på kjøttet, brun det kjapt i stekepannen før du legger det i slow cooker-en.Du kan lage alt i slow cooker-en. Kjøtt, fisk, kylling og grønnsaker. Kjøtt krymper ikke og grønnsakene beholder sin fasthet.Du trenger ikke dele opp grønnsakene eller kjøttet. Unngå å løfte på lokket eller på gløtt, dette gjør at tilberedningen stopper opp og påvirker temperaturen i kjelen.Harde kjøttvarer kan brukes til gryter, buljong eller deilige, grillede retter.Saus! Saus har også godt av lang tilberedning. Med en slow cooker blir sausen mer smakfull og kan putre over lengre tid, for eksempel din egen vri på tomatsaus?Start allerede dagen i forveien! Jo lenger tid som benyttes, desto deiligere blir det. La det marinere i seg sitt eget, enda mer saftigere og smakfullt. Mange fordeler! Spar penger! Du trenger ikke kjøpe det aller dyreste kjøttet i sjappa for å få et deilig, mørt og smakfullt resultatVitaminer og næringsstoffer bevares fra kjøtt og grønnsaker. Perfekt også at du ikke trenger å legge til fett.Skru den på om morgenen og kom hjem til en ferdig og utsøkt middag! Du sparer tid du ellers ville brukt og du kan hive i deg den deilige matretten, uten å behøve å vente.En slow cooker er svært enkelt å rengjøre. I tillegg til å kunne vaskes for hånd, tåler den også en runde i oppvaskmaskinen med sin harde, keramiske form.  Egenskaper for Andersson SWC 2.1 Slow Cooker 6,5 literKeramisk formKontrollerer varmen Koke- og varmefunksjonTåler ovn og maskinvask270 W effekt Slow cooker 4,6 25 499 NOK 499 NewCondition InStock
 1. Hjem og fritid
 2. Kjøkkenapparater og Kjøkkenutstyr
 3. Slow cooker