Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Oppvaskmaskin til hyttekjøkkenet

Andersson DHW 2.0 - White

  Art.nr: 1002794
  • LED-display
  • Lavt vannforbruk
  • Energiklasse A+
  • Lavt lydnivå (47 dB)
  • Maks tallerkenhøyde: 25 cm

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.
Variant Hvit

1 990,-

Delbetal fra 211,-/mnd Info

Info

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Andersson DHW 2.0 er en veldig energibesparende benkoppvaskmaskin med energiklasse A+. Den er svært stillegående med et høyeste lydnivå på bare 47 dB, samt et LED-display med informasjon om når oppvaskmaskinen skal starte i tillegg til hvor lenge det er til den er ferdig med det nåværende programmet.

Utsatt start

Andersson DHW 2.0 kan utsette oppstarten med mellom 1–24 timer. Dermed kan du sette den til å vaske slik at maskinen er ferdig til du kommer hjem. 

LED-display

I LED-displayet ser du informasjon om når oppvaskmaskinen skal starte i tillegg til hvor lenge det er til den er ferdig med det nåværende programmet.

Kammer for glansemiddel

For at Andersson DHW 2.0 skal prestere så bra som mulig og for at det du vasker skal bli så rent og tørt som mulig er det også et eget kammer til glansemiddel. Ved å bruke glansemiddel slipper du å se spor etter vann når det har tørket, samtidig som det tørker raskere.

Det rette programmet for din oppvask hver gang

Riktig program for dine tallerkener, avhengig av hvilken kombinasjon du ønsker. Velg mellom 7 ulike programmer. 

Bedre for miljøet, snillere mot lommeboken

Reduser din husholdning sin påvirkning på miljøet og reduser dine kostnader samtidig. Denne oppvaskmaskinen har energiklasse A+ som er sparsom med elektrisitet og vann, noe som gjør den veldig energieffektiv.

1002794 1002794 Andersson Andersson DHW 2.0 - White WQP6-3602I Andersson DHW 2.0 er en veldig energibesparende benkoppvaskmaskin med energiklasse A+. Den er svært stillegående med et høyeste lydnivå på bare 47 dB, samt et LED-display med informasjon om når oppvaskmaskinen skal starte i tillegg til hvor lenge det er til den er ferdig med det nåværende programmet. Utsatt start Andersson DHW 2.0 kan utsette oppstarten med mellom 1–24 timer. Dermed kan du sette den til å vaske slik at maskinen er ferdig til du kommer hjem.  LED-display I LED-displayet ser du informasjon om når oppvaskmaskinen skal starte i tillegg til hvor lenge det er til den er ferdig med det nåværende programmet. Kammer for glansemiddel For at Andersson DHW 2.0 skal prestere så bra som mulig og for at det du vasker skal bli så rent og tørt som mulig er det også et eget kammer til glansemiddel. Ved å bruke glansemiddel slipper du å se spor etter vann når det har tørket, samtidig som det tørker raskere. Det rette programmet for din oppvask hver gang Riktig program for dine tallerkener, avhengig av hvilken kombinasjon du ønsker. Velg mellom 7 ulike programmer.  Bedre for miljøet, snillere mot lommeboken Reduser din husholdning sin påvirkning på miljøet og reduser dine kostnader samtidig. Denne oppvaskmaskinen har energiklasse A+ som er sparsom med elektrisitet og vann, noe som gjør den veldig energieffektiv. Oppvaskmaskin 4,1 65 1990 NOK 1990 NewCondition InStock
  1. Hjem og fritid
  2. Kjøkkenapparater og Kjøkkenutstyr
  3. Oppvaskmaskin