Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

800 W mikrobølgeovn

Samsung MS23K3513AS

  Art.nr: 231292
  • 800 W
  • Keramisk innside
  • Rask og jevn opptining
  • Eco Mode
  • Digitalt display med klokke

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.
1 490,-

Delbetal fra 169,-/mnd Info

Info

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Samsung MS23K3513A mikrobølgeovn er et nyttig hjelpemiddel i det moderne hjemmet. Med høy effekt, keramisk innside, funksjoner som motvirker dårlig lukt og flere automatiske program, får du gode mat- og smaksopplevelser hver gang.

Varmholdingsfunksjon

Fine folk kommer alltid sent sies det. Er gjestene forsinket, bruker du enkelt den innebygde varmholdingsfunksjonen for å holde maten god og varm til mates skal serveres.  

Keramisk innside

Den keramiske innsiden gjør rengjøringen enkel, og du trenger ikke å skrubbe den ren. Overflaten er meget holdbar, og motstår riper og misfarging over tid.

Motvirker dårlig lukt

En egen funksjon for å fjerne dårlig lukt inne i mikrobølgeovnen, gjør at det aldri setter seg lukt inne i ovnen, så det føles bedre å sette inn tallerkenen for oppvarming eller matlaging neste gang.         

Rask og jevn opptining

Med de fem integrerte programmene for opptining, kan du tine de mest vanlige råvarene raskt, enkelt og med et trykk.

Med miljøet i tankene

Samsungs mikrobølgeovner har bransjens laveste energiforbruk. Når mikroen ikke er i bruk, senkes energiforbruket til minimalt.

231292 Samsung Samsung MS23K3513AS MS23K3513AS/EE Samsung MS23K3513A mikrobølgeovn er et nyttig hjelpemiddel i det moderne hjemmet. Med høy effekt, keramisk innside, funksjoner som motvirker dårlig lukt og flere automatiske program, får du gode mat- og smaksopplevelser hver gang. Varmholdingsfunksjon Fine folk kommer alltid sent sies det. Er gjestene forsinket, bruker du enkelt den innebygde varmholdingsfunksjonen for å holde maten god og varm til mates skal serveres.   Keramisk innside Den keramiske innsiden gjør rengjøringen enkel, og du trenger ikke å skrubbe den ren. Overflaten er meget holdbar, og motstår riper og misfarging over tid. Motvirker dårlig lukt En egen funksjon for å fjerne dårlig lukt inne i mikrobølgeovnen, gjør at det aldri setter seg lukt inne i ovnen, så det føles bedre å sette inn tallerkenen for oppvarming eller matlaging neste gang.          Rask og jevn opptining Med de fem integrerte programmene for opptining, kan du tine de mest vanlige råvarene raskt, enkelt og med et trykk. Med miljøet i tankene Samsungs mikrobølgeovner har bransjens laveste energiforbruk. Når mikroen ikke er i bruk, senkes energiforbruket til minimalt. Mikrobølgeovn 4,1 15 1490 NOK 1490 NewCondition InStock
  1. Hjem og fritid
  2. Kjøkkenapparater og Kjøkkenutstyr
  3. Mikrobølgeovn